Viser alle 11 resultater

Sorter efter
Vis

En studieturs T-shirt kan også være en studietrøje

En studieturstrøje kan være meget andet end en hættetrøje

Der kan være mange gode grunde til at vælge en studieturs T-shirt med jeres seje fællestryk som studietrøje til studieturen. For det første er de billigere end en studiehoodie, hvis studieturstøj ikke lige er det, man vil bruge sin SU på. For det andet er det for mange studerende vigtigt blot at være med og have et eller andet med klassens fællestryk på. Det kan jo så ligeså godt være en T-shirt med tryk, evt. matchet med et par shorts for at fuldende sommerlooket.

Traditioner er gode og at iføre sig den samme slags studietrøje, som ens forældre havde på, da de var på studietur i 90’erne, er selvfølgelig en mulighed. Hvem vil ikke gerne ligne sine forældre?!

Man kan selvfølgelig også lege lidt med sin studietursuniform, og mix n´matche lidt imellem vores mange spændende varer. Her kan man finde det helt rigtige sæt studieturstøj. Der er ikke mange steder, hvor man finder et rygtryk til 25kr. Så har I lavet et rigtig fedt rygdesign til jeres studietrøjer, er det en rigtig billig måde at få sig en fed customized T-shirt. Med vores customizer er det let at lege med, hvordan fronten på ens T-shirt skal være. Det kan være et college inspireret navnetryk på studiehoodien og destinationen på en T-shirt med samme topfede rygtryk.

 

T-shirts for enhver smag

Derfor har vi valgt at have et bredere udbud af T-shirts til tryk i vores kollektion af studietrøjer end de fleste. Modsat mange andre mener vi nemlig, at en T-shirt er mere end bare en T-shirt.

Med de muligheder for designs af sin T-shirt vi kan tilbyde, vil det være en skam ikke også at tilbyde et udvalg af fede studieturs T-shirts. Udover et udvalg af klassiske figursyede T-shirts som vores women’s classic T-shirt og women’s fashion har vi udvidet udvalget med et moderne udbud af T-shirts. De er alle sammen klar til at få jeres fælles rygtryk på ryggen og kan designes på fronten på mange forskellige måder. Af særligt udvalgte kan nævnes:

  • Women’s cropped tee
  • Women’s raglan ¾ college T-shirt
  • Women’s acid washed extended shoulder tee
  • Women’s loose fit tee

Udvalgt af studerende

Vores udvalg er udvalgt af tidligere og nuværende studerende. De savnede et bredere udvalg af studietrøjer, da de var på studietur. Især var de ærgerlige over at være begrænset til en studiehoodie eller en sweatshirt. For det er ikke tøj, de normalt ville gå med. Det er et bredt sortiment, fordi vi alle sammen er forskellige. Nogen fortrækker en crooped T-shirt, imens andre aldrig ville iføre sig den. Nogen fortrækker den løse T-shirt der ikke strammer nogen steder. Og andre igen vil gerne gå i noget mere moderne og elsker muligheden for at kunne designe en fed T-shirt til deres studietid.

Det vigtigste for os er bare, at du som studerende er klædt rigtigt på til studieturen, rusturen, studenterugen eller hvilken som helst lejlighed, hvor I har brug for at stå sammen som en klasse. En studietrøje skal ikke bare være noget man køber, fordi resten af klassen gør det. Man skal have muligheden for at kunne sammensætte eller designe det look, der giver mening for en selv.

Derfor mener vi ikke, at en studieturstrøje til ens studietur skal være begrænset til en hættetrøje med tryk. Vi mener heller ikke, at vi skal bestemme, f.eks med rabatordninger, at I skal vælge de samme studietrøjer eller i bestemte mængder for at få en god pris på jeres studieturstøj, årstrøjer eller efterskoletrøje. Vores studietøj er til den bedst mulige pris og kvalitet, uanset hvilken mængde I har brug for. Vi har jo selv været studerende og tygget os igennem posevis af nudler for at få råd til det hele.

Design din studietrøje

Så nu er det bare med at komme i gang med at designe et fedt design til netop jeres studieturstøj. I kan alle klæde jer ens eller finde jeres egen helt unikke stil til studieturen. Det skal i hvert fald ikke være udbuddet af fede studieturs T-shirts der skal stoppe jer. Studietøj.dk giver jer friheden til at vælge, hvad I vil gå i, og hvad I ikke vil. Det er jeres tøj og jeres SU, der skal bruges. Måske vil den gamle rektor ikke have, at I vover jeg ud i en crooped tee, men det skal han heldigvis ikke bestemme. Design jeres studieturs T-shirt så det passer til jer og tag på den fedeste studietur med jeres klassekammerater. Hver gang I så hopper i studietrøjen, også længe efter I er færdige med skolen, skal den give jer et lille smil på læben. Så kan rektor mene, hvad han vil.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv