book et møde

BOOK ET UFORPLIGTENDE OPSTARTSMØDE

Det kan være rart lige at snakke sammen, inden man går igang med sin bestilling. 

Vi vil altid gerne hjælpe jer igang, og mødes med jer på skolen eller online

ONLINE

– Vi guider jer igennem bestillingsprocessen.

– Vi opretter jeres klasse for jer

– Vi snakker lidt om jeres tryk og designmuligheder.

– Mulighed for at bestille en prøvepakke

– Besvare spørgsmål I måtte have

på skolen

– Vi kommer ud på jeres skole, når det passer jer. Så kan I se, mærke og prøve en del af vores udvalg. 

– Vi hjælper jer igang med jeres bestilling.

– Vi snakker lidt om tryk og designmuligheder.

– Vi hygger, for det er altid hyggeligt at komme ud på besøg.

* Fremmøde på skolen forudsætter klasserepræsentanter fra min. 5 klasser, ellers tager vi den online.

book et møde med studietøj

Efterskolen

– Fremvisning af tøj på efterskolen

– Tøjprøvning for alle elever

– Vi hjælper med bestillingen.

– Vi snakker lidt om jeres tryk og designmuligheder.

UNIKKE RYGTRYK UANSET UDDANNELSE

design jeres fælles rygtryk her
STADIG I TVIVL OM NOGET

For at give jer den bedste start på jeres studietøjsbestilling, vil vi rigtig gerne hjælpe jer i gang. Det kan vi gøre online eller på skolen, når det passer jer – både morgen og aften.

Uanset om det er online eller på skolen, er mødet gratis og fuldstændig uforpligtende. 

For at gøre bestillingsprocessen, så let for jer som muligt, kan I booke et helt uforpligtende og gratis onlinemøde. For os handler det nemlig om, at I får den bedst mulige oplevelse, hvad enten I skal bestille årstrøjer til hele efterskolen, studietrøjer med tryk eller designe jeres årgangs helt specielle afgangstrøjer – uanset hvilken uddannelse I går på.

Vi ønsker, at give jer studerende et bredere udvalg af tøj, og bedre muligheder for at designe nogen virkelig fede og unikke trøjer med jeres tryk.

Derfor kan det være en god ide, at booke et opstartsmøde med en af Studietøj.dks rådgivere. Så bliver I let guidet igennem de forskellige muligheder, I har for gruppebestilling, individuel shopping, trykmuligheder og meget mere. Det kan måske lyde af meget, men bare rolig. Det er ret så simplet, og vi er her for at hjælpe.

På et onlinemøde snakker vi typisk om:

 • En gennemgang af bestillingsprocessen.
 • Betalingsmuligheder.
 • Rådgivning om de tryk muligheder vi tilbyder.
 • Mulighed for at få tilsendt prøver af tøj, hvis dette ikke er gjort.
 • Deadline for bestilling.
 • De spørgsmål der måtte dukke op.

Sådan afholdes mødet.

I kan booke et online møde klassevis, eller samle de forskellige klasserepræsentanter på årgangen til et fællesmøde, hvor vi sammen gennemgår bestillingsprocessen.

Når I har booket et onlinemøde, vil en af vores rådgivere kontakte jer, for at aftale det videre forløb. Her kan I også bestille en prøvepakke, hvis der er varer, I ønsker at se og mærke inden I bestiller. Vi afholder selvfølgelig onlinemøder både om dagen og om aftenen, så det passer ind i jeres program.

Vi demonstrerer vores bestillingssystem, og hjælper med at opsætte en klassebestilling, så hver elev selv kan bestille og betale deres studieturstøj – selvfølgelig med jeres fælles rygtryk. Så kan klasserepræsentanten nemlig let følge med i, hvem der har bestilt og hvem der mangler. Vi gennemgår de forskellige designmuligheder, vi tilbyder samt hjælper jer i gang med jeres design, hvis det er nødvendigt.

Onlinemøderne plejer at være ret så hyggelige, og kan varmt anbefales.

Hvorfor en klasserepræsentant?

Traditionelt set har de fleste klasser en klasserepræsentant, et trøjeudvalg, eller et hueudvalg der også står for indkøb af studietrøjer, årgangstrøjer og trøjedesigns. Deres opgave er, at sikre at alle får bestilt, er enige om designet og er vores kontaktperson igennem forløbet.

Vores bestillingsmodul er heldigvis sat så let op, at den primær opgave for klasserepræsentanten er, at invitere sine klassekammerater til klassebestillingen og sikre, at designet af rygtrykket er som det skal være. Så klarer dine klassekammerater selv deres bestilling og betaling.

Hvis du har spørgsmål kan vi kontaktes lige her.

Uddannelsesinstitutioner

Der findes en del leverandører af studietrøjer, og mange af dem kan næsten det samme, men der er alligevel forskel. Hos Studietøj.dk tror vi på, at I studerende er meget forskellige, og derfor ønsker forskellige muligheder, hvad angår studietøj og design af trøjer.

Det fælles rygtryk er en udødelig klassiker, som aldrig går af mode. Hvilket tøj det skal sidde på, hvordan det kan tegnes og hvordan fronten af jeres trøjer skal designes, synes vi, at I skal have mulighed for selv at bestemme. Det behøver ikke ikke at være sort og hvidt. 

Når I booker et møde, bliver I kontaktet af en af vores rådgivere, hvor der aftales nærmere hvordan mødet skal forgå.

Vi plejer at:

 • Fremvise udvalgte produkter
 • Gennemgå bestillingsprocessen
 • Demonstrere individuel shopping
 • Præsentere designmulighederne
 • Guide jer igennem købsprocessen
 • Vise jer hvad der gør Studietøj.dk til noget ganske særligt – for studerende på alle uddannelser.
 • Besvare alle slags spørgsmål.

Mødet er fuldstændigt uforpligtende

Vi elsker, at komme ud og besøge jer studerende på skolerne rundt om i landet. Med Studietøj.dks filosofi om hele tiden at lege med traditionen om studieturstøj, er det altid fedt og lærerigt, at komme ud og få en uforpligtende snak. I kan jo være med til, at sætte jeres præg på fremtidens studietøj.

Vi har leveret årgangstrøjer til rigtig mange efterskoler. Vi kommer gerne ud og rådgiver, om de forskellige muligheder der er, når det handler om tøj til efterskoler. Som en del af CustomizeID Aps har vi et bredt leverandørnetværk og kan tilbyde meget mere end en hættetrøje når det kommer til efterskoler – både til eleverne og selve skolen.

Om det skal være sportstøj, diverse tøjpakker eller den klassiske hættetrøje, tager vores rådgiver jer i hånden og guider jer sikkert igennem bestillingsprocessen.

Vi plejer at:

 • Gennemføre prøvning af tøj
 • Fremvise udvalgte produkter
 • Gennemgå bestillingsprocessen
 • Præsentere designmulighederne
 • Guide jer igennem købsprocessen
 • Vise hvad Studietøj.dk kan, for både elever og skolen.
 • Besvare alle slags spørgsmål.

Når I booker et møde på skolen, bliver I kontaktet af vores rådgiver, hvor vi aftaler rammerne for mødet. Her aftales hvilke produkter I ønsker at se nærmere på og hvordan prøvningen skal forgå.

Vi har rigtig meget erfaring med tryk. Faktisk kan vi trykke næsten hvad som helst, på hvad som helst.
Hvis I skulle have særlig ønsker til varer I ikke fandt i shoppen, flag, eventrøjer, specielle tryk, et særligt design eller placering på jeres tøj, tasker, ja hvad som helst så kontakt os HER, så finder vi en løsning

FØLG MED OG STALK OS

Følg os og deltag i månedlige konkurrencer med fede give aways, hoodier og meget andet.

 

STUDENT TIL SOMMER?

Studieturstrøjer, årstrøjer og efterskoletrøjer

Om man går på gymnasiet, på efterskole eller andre uddannelsesinstitutioner, har traditionen med studietrøjer og årstrøjer altid været et af studielivets højdepunkter. Holdet bag Studietøj.dk har mange års erfaring med tryk på tøj, efterskoletrøjer og studieturstøj. Vi søger dog hele tiden, at forny os selv og har derfor rådført os med et hold af tidligere og nuværende studerende, om hvilke studieturstøj de manglede til deres studietur. I samarbejde med de studerende har vi sammensat et udvalg af studieturstøj, som er meget mere end en hættetrøje.

Design din egen studietrøje

Studieturen er noget ganske særligt og for de fleste et minde for livet. Fællesskabet skal hyldes, og det er altid sjovt, at designe klassens fælles trøjedesign. Vi har med vores customizer gjort det muligt at designe sin egen studietrøje, så den, udover klassens fælles rygtryk, kan designes mere individuelt på fronten.

Vi tror nemlig på, at man godt kan være klædt ens, men forskelligt. Derfor har vi udvidet vores vareudvalg, så det nu er muligt, at få jeres unikke tøjdesign på et bredere udvalg af studietøj.

Hos Studietøj.dk kan vi levere et bredt udvalg af både de klassiske studietrøjer, årstrøjer og et mere moderne udvalg af studieturstøj og studentertrøjer til den moderne student. Prøv at mix n´matche en studietursuniform, i vores Mix N’ Matcher, hvor du med garanti kan sammensætte det studieturstøj, du har brug for til din studietur.

Studieturstøj til enhver studietur

Lige meget om studieturen går sydpå til solen, til sneklædte bjerge eller regnfyldte London leverer Studietøj.dk studieturstøj med tryk til enhver lejlighed og altid i god kvalitet.

Vi har et bredt forhandlernetværk og kan derfor tilbyde tøj med tryk til enhver rejse, i næsten alle prisklasser. Når det handler om at vælge sit tøj til studieturen, kan det godt betale sig først at gå på opdagelse i vores brede katalog af studietøj. Her kan man finde den serie, der bedst passer til ens behov. Vi har derfor sammensat et udvalg af studieturstøj som kan mixes n´matches, så både vores Budget serie, Gode serie og Organic serie tilbyder:

– Studieturshoodies

– Studieturssweatpants

– Studiesweatshirts

– Studieturs T-shirts

– Studietursshorts

Hver serie har sine egne fordele, ift. hvad der passer til den enkelte studerendes behov. Det kan være en billig studietrøje til studieturen, en kvalitets hoodie med jeres unikke tryk, eller en top lækker organisk studiehoodie.

Som noget nyt tilbyder vi en bred serie af udvalgte varer med lidt mere attitude, som f.eks den klassiske amerikanske college jacket, collegehoodies, sport shorts og meget mere. Det kalder vi for vores Urban serie.

Billigt studieturstøj til studieturen

Nogle studerende lever af kogt pasta, andre gør ikke. Uanset hvad ens budget er, findes der hos Studietøj.dk, noget der passer til ens smag og pengepung. Det kan være fra vores Budget serie, som tilbyder et bredt udvalg af studietrøjer og studieturstøj til studieturen, uden at SU-lånet skal hæves. Det er vores letvægter serie, som passer rigtig godt til en tur sydpå. Her findes et bredt udvalg af studietrøjer som selvfølgelig studiehoodies, hoodie med lynlås, studieturs T-shirts og meget mere. Det er en let og billig serie af tøj, som kan designes med jeres helt eget udtryk.

Kvalitetstøj til studieturen

Vores Gode serie er for de studerende, som forventer lidt mere af deres udvalg af studietøj. Vi kalder den bare for den gode serie, fordi det ganske enkelt er en god serie. Det er studieturstøj og årstrøjer i en kvalitet, som det kendes fra de kendte mærker i tøjbutikkerne. Det sikrer, at man kan nyde sin studietrøje som hyggetrøje i mange år og mindes al den ballade, man nåede at udrette i sin studietid. Vi har blandt vores leverandører udvalgt en serie, der er slidstærk, har en god pasform og et bredt farveudvalg. Den tilfredsstiller de flestes behov, og kan fortsat betales på en SU. Det er også den serie, vi har udvalgt som vores serie til årets studentertrøjer.

Vores Gode serie er en bred kollektion af kvalitets studiehoodies, studietursjoggingbukser og meget mere. 

Det virkelig lækre Organic studieturstøj 

Vores Organic serie fra Russells Organic serien er tøj, der bare er lidt lækrere i detaljen. Organic serien er vores serie af bæredygtigt studietøj, som er produceret med 100% økologisk bomuld. Organic serien er til de studerende, der kan og vil betale lidt ekstra både for klodens skyld og for at få studieturstøj, der bare er lidt lækrere. Som de andre serier har vi sammensat en kollektion, der matcher i farverne, hvad enten man ønsker en lækker T-shirt som studietrøje, et par superlækre joggingbukser til at gøre ens studietur mest behagelig eller et helt matchende sæt i organisk bomuld.

Fremtiden for tøj, også studietøj og studietrøjer, er en mere bæredygtig textilproduktion. Det støtter vi op om hos Studietøj.dk. Det er også derfor, vi har udvidet vores varesortiment, så en studieturstrøje ikke bare er noget man køber, fordi man føler man skal. Det er faktisk en trøje, man kan designe, så man ønsker at bruge den i mange år. Den skal ikke bare ligge i bunden af skabet, den skal være noget, der bliver brugt med et smil.

De særlige studietrøjer

Vores udvalg af studietøj i Urban serien er næste generation af studietrøjer og studieturstøj. Alle de klassiske studietøjspakker kan en masse, men det gør jo ikke noget at skille sig lidt ud. Vi har derfor samlet et udvalg af college jackets, raglan hoodies, og et bredere udvalg af studieturs T-shirts end man normalt ser hos udbydere af studieturstøj. Alt sammen selvfølgelig med jeres unikke logoer og designs. Her bør særligt nævnes et udbud af:

– American College Jackets til studieturen

– Raglan Hoodies til studieturen

– Sweatpants og joggingbukser til studieturen

– Fede T-shirts med tryk

– Sportsshorts til studieturen

Årstrøjer og efterskoletrøjer

Årstrøjer med tryk er et musthave minde fra efterskoletiden. Her skabes venner for livet, og den klassiske efterskoletrøje med tryk går aldrig af mode.

Hos studietøj.dk har vi, udover den klassiske efterskoletrøje med tryk, fundet et udvalg af tøjpakker og sportstøj, så I let kan vælge den pakke, der passer jer bedst. Det er let at designe sin efterskoletrøje.

I designer selv jeres tegning, og så tager vi os af resten. Så det er bare med at finde kreativiteten frem og lave det design til jeres årgangstrøje, som passer til jeres årgang. Og der er selvfølgelig en gratis efterskoletrøje til klasserepræsentanten.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv