SÅDAN BESTILLER I STUDIETØJ

Altid en GRATIS STUDIETRØJE TIL KLASSEREPRÆSENTANTEN

INDIVIDUEL SHOPPING AF STUDIETØJ

Med jeres fælles rygtryk

Bestil individuelt jeres studietøj og studietrøjer med jeres fælles design på ryggen og logo på brystet. 

Shop som I er vant til i almindelige webshops. Vælg mellem fede mærker som Fruit of the Loom, B&C Collection, Miners mate mm. I kan vælge en enkelt trøje eller bestille og designe flere trøjer – med eller uden tryk. 

Jeres design får vi af klasserepræsentanten, så det eneste I skal gøre er at vælge, bestille og betale jeres studietøj, så modtager I hele jeres samlede ordre på skolen. 

Slip for at skulle håndtere penge og ordrer. 

Vær ens men forskellige med individuel shopping.

 

individuel shopping

STUDIETURSTØJ DER TRENDER LIGENU

NYHED!!!

INDIVIDUEL SHOPPING

mere tøj - flere design muligheder - mere frihed

2 simple metoder - hvordan skal jeres trøjer bestilles?
LÆR MERE OM BESTILLING AF STUDIETØJ

Fordi vi allesammen er forskellige, synes vi, at der skal være forskellige muligheder for at bestille sit studietøj. 

Nogen klasser fortrækker at deres studietrøjer er helt ens, og at det er fedt at klasserepræsentanten ordner det hele. Det kalder vi for Lynbestilling.

Andre vil gerne selv kunne vælge, hvilket tøj de sætter jeres fælles rygtryk på. Det er nemlig ikke alle der synes at den navyblå hoodie som deres forældre også havde i 90’erne lige er sagen. Det kalder vi for Fælles bestilling med individuel shopping. Så kan hver elev shoppe som I normalt gør, i andre webshops, og vælge hvad jeres tryk skal sidde på. 

Besøg shoppen allerede nu

 

Shop individuelt det studieturstøj I ønsker. Med jeres fælles rygtryk, men med fede designmuligheder på fronten. Individuel shopping og betaling, som I kender det fra onlineshops.

I må i øvrigt gerne designe tøj til kæresten, svigerfar, events, festivalen eller helt uden tryk. Det er derfor, vi kalder det individuel shopping.


1. Opret en klasserepræsentant som får en gratis studietrøje

Klasserepræsentanten har til opgave, at være vores kontaktperson. Det er normalt en fra hueudvalget eller trøjeudvalget, men hvem som helst kan være vores kontaktperson, så let er det nemlig.

Det kunne være dig der får den gratis studietrøje?


 2. Invitere dine klassekammerater

Når du er oprettet, skal du bare invitere dine klassekammerater. Det gøres super let ved at sende dem en invitationsmail under din profil.

Herefter kan dine klassekammerater nemlig selv shoppe, designe og betale deres studietøj.

Under din profil kan du følge med i dine klassekammeraters bestillinger. Når alle har bestilt og betalt deres studietøj, godkender du jeres samlede ordre, og vi sætter produktionen i gang.


3. Upload jeres fælles rygtryk

Som klasserepræsentant har du også ansvaret for jeres fælles tryk. Selvom det er individuel shopping, skal I selvfølgelig have jeres fælles tryk på ryggen.

Skal trykket tegnes i hånden, digitalt eller måske endda i farver?

Det kan du lære meget mere om her

Uanset hvordan I designer jeres rygtryk eller logotryk, skal det endelige design uploades her, i en PDF fil, så gør vores grafiker det trykklart og sender det retur til din godkendelse.

I kan godt begynde at shoppe selvom trykket ikke er klar endnu. Det kan uploades senere.


4. Det er faktisk det – Det har aldrig været lettere

Når alle har bestilt og betalt deres ordre, og du har godkendt jeres tryk fra vores grafiker, godkender du jeres samlede ordre og vi sætter produktionen i gang.

Skal vi ikke bare se at komme i gang, så I kan komme afsted?

Sidder du alene med opgaven at bestille studietrøjer, årgangstrøjer eller afgangstrøjer?

Eller ved I, at det er de klassiske studietrøjer med jeres design på ryggen I ønsker? Dem med logo på det ene bryst og navnetryk på det andet?

Så er lynbestilling det rette for jer.


1. Vælg en klasserepræsentant

Klasserepræsentanten er vores kontaktperson, og den der har ansvaret for bestillingen og upload af jeres trykdesigns. Vi sidder altid klar til, at rådgive og hjælpe dig med både bestilling og trykket, hvis det er nødvendigt.


2. Start bestilling

Med vores bestillingsmodul kan du nemt og hurtigt vælge trøjer, farve og størrelser til alle i klassen.

Her vælger du også tilkøb som logotryk og indtaster jeres navnetryk. Se bestillingmodullet HER


3. jeres trykdesign

Når vi modtager jeres trykdesign gør vores grafiker det trykklart ganske gratis, Du modtager et mock up af jeres trykklare design, og når det er godkendt og I har betalt trykke vi jeres trøjer og sender dem til jer gratis. Du kan lære mere om det perfekte tryk HER.


4. Det er lynbestilling

Så er det bare at vente på, at modtage jeres studietrøjer. Vi har 8 hverdages levering, så I skal heldvis ikke vente længe. Lad os komme i gang

For efterskoler og Institutioner kan vi tilbyde meget mere en studietrøjer og studietøj. Som en del af brandingvirksomheden CustomizeID har vi over 300.000 varenumre at trække på. 

Vi kan derfor være behjælpelige med tryksager af næsten enhver art og tilbyde et bredt udvalg af sportstøj, personaletøj, merchandise, bannere, flag og meget mere.

Kontakt os idag på 71747667 eller kontakt@studietoej.dk, så kan vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for jer, eller arrangere et møde.

Vi har rigtig meget erfaring med tryk. Faktisk kan vi trykke næsten hvad som helst, på hvad som helst.
Hvis I skulle have særlig ønsker til varer I ikke fandt i shoppen, flag, eventrøjer, specielle tryk, et særligt design eller placering på jeres tøj, tasker, ja hvad som helst så kontakt os HER, så finder vi en løsning

FØLG MED OG STALK OS

Følg os og deltag i månedlige konkurrencer med fede give aways, hoodier og meget andet.

 

STUDENT TIL SOMMER?

Studieturstrøjer, årstrøjer og efterskoletrøjer

Om man går på gymnasiet, på efterskole eller andre uddannelsesinstitutioner, har traditionen med studietrøjer og årstrøjer altid været et af studielivets højdepunkter. Holdet bag Studietøj.dk har mange års erfaring med tryk på tøj, efterskoletrøjer og studieturstøj. Vi søger dog hele tiden, at forny os selv og har derfor rådført os med et hold af tidligere og nuværende studerende, om hvilke studieturstøj de manglede til deres studietur. I samarbejde med de studerende har vi sammensat et udvalg af studieturstøj, som er meget mere end en hættetrøje.

Design din egen studietrøje

Studieturen er noget ganske særligt og for de fleste et minde for livet. Fællesskabet skal hyldes, og det er altid sjovt, at designe klassens fælles trøjedesign. Vi har med vores customizer gjort det muligt at designe sin egen studietrøje, så den, udover klassens fælles rygtryk, kan designes mere individuelt på fronten.

Vi tror nemlig på, at man godt kan være klædt ens, men forskelligt. Derfor har vi udvidet vores vareudvalg, så det nu er muligt, at få jeres unikke tøjdesign på et bredere udvalg af studietøj.

Hos Studietøj.dk kan vi levere et bredt udvalg af både de klassiske studietrøjer, årstrøjer og et mere moderne udvalg af studieturstøj og studentertrøjer til den moderne student. Prøv at mix n´matche en studietursuniform, i vores Mix N’ Matcher, hvor du med garanti kan sammensætte det studieturstøj, du har brug for til din studietur.

Studieturstøj til enhver studietur

Lige meget om studieturen går sydpå til solen, til sneklædte bjerge eller regnfyldte London leverer Studietøj.dk studieturstøj med tryk til enhver lejlighed og altid i god kvalitet.

Vi har et bredt forhandlernetværk og kan derfor tilbyde tøj med tryk til enhver rejse, i næsten alle prisklasser. Når det handler om at vælge sit tøj til studieturen, kan det godt betale sig først at gå på opdagelse i vores brede katalog af studietøj. Her kan man finde den serie, der bedst passer til ens behov. Vi har derfor sammensat et udvalg af studieturstøj som kan mixes n´matches, så både vores Budget serie, Gode serie og Organic serie tilbyder:

– Studieturshoodies

– Studieturssweatpants

– Studiesweatshirts

– Studieturs T-shirts

– Studietursshorts

Hver serie har sine egne fordele, ift. hvad der passer til den enkelte studerendes behov. Det kan være en billig studietrøje til studieturen, en kvalitets hoodie med jeres unikke tryk, eller en top lækker organisk studiehoodie.

Som noget nyt tilbyder vi en bred serie af udvalgte varer med lidt mere attitude, som f.eks den klassiske amerikanske college jacket, collegehoodies, sport shorts og meget mere. Det kalder vi for vores Urban serie.

Billigt studieturstøj til studieturen

Nogle studerende lever af kogt pasta, andre gør ikke. Uanset hvad ens budget er, findes der hos Studietøj.dk, noget der passer til ens smag og pengepung. Det kan være fra vores Budget serie, som tilbyder et bredt udvalg af studietrøjer og studieturstøj til studieturen, uden at SU-lånet skal hæves. Det er vores letvægter serie, som passer rigtig godt til en tur sydpå. Her findes et bredt udvalg af studietrøjer som selvfølgelig studiehoodies, hoodie med lynlås, studieturs T-shirts og meget mere. Det er en let og billig serie af tøj, som kan designes med jeres helt eget udtryk.

Kvalitetstøj til studieturen

Vores Gode serie er for de studerende, som forventer lidt mere af deres udvalg af studietøj. Vi kalder den bare for den gode serie, fordi det ganske enkelt er en god serie. Det er studieturstøj og årstrøjer i en kvalitet, som det kendes fra de kendte mærker i tøjbutikkerne. Det sikrer, at man kan nyde sin studietrøje som hyggetrøje i mange år og mindes al den ballade, man nåede at udrette i sin studietid. Vi har blandt vores leverandører udvalgt en serie, der er slidstærk, har en god pasform og et bredt farveudvalg. Den tilfredsstiller de flestes behov, og kan fortsat betales på en SU. Det er også den serie, vi har udvalgt som vores serie til årets studentertrøjer.

Vores Gode serie er en bred kollektion af kvalitets studiehoodies, studietursjoggingbukser og meget mere. 

Det virkelig lækre Organic studieturstøj 

Vores Organic serie fra Russells Organic serien er tøj, der bare er lidt lækrere i detaljen. Organic serien er vores serie af bæredygtigt studietøj, som er produceret med 100% økologisk bomuld. Organic serien er til de studerende, der kan og vil betale lidt ekstra både for klodens skyld og for at få studieturstøj, der bare er lidt lækrere. Som de andre serier har vi sammensat en kollektion, der matcher i farverne, hvad enten man ønsker en lækker T-shirt som studietrøje, et par superlækre joggingbukser til at gøre ens studietur mest behagelig eller et helt matchende sæt i organisk bomuld.

Fremtiden for tøj, også studietøj og studietrøjer, er en mere bæredygtig textilproduktion. Det støtter vi op om hos Studietøj.dk. Det er også derfor, vi har udvidet vores varesortiment, så en studieturstrøje ikke bare er noget man køber, fordi man føler man skal. Det er faktisk en trøje, man kan designe, så man ønsker at bruge den i mange år. Den skal ikke bare ligge i bunden af skabet, den skal være noget, der bliver brugt med et smil.

De særlige studietrøjer

Vores udvalg af studietøj i Urban serien er næste generation af studietrøjer og studieturstøj. Alle de klassiske studietøjspakker kan en masse, men det gør jo ikke noget at skille sig lidt ud. Vi har derfor samlet et udvalg af college jackets, raglan hoodies, og et bredere udvalg af studieturs T-shirts end man normalt ser hos udbydere af studieturstøj. Alt sammen selvfølgelig med jeres unikke logoer og designs. Her bør særligt nævnes et udbud af:

– American College Jackets til studieturen

– Raglan Hoodies til studieturen

– Sweatpants og joggingbukser til studieturen

– Fede T-shirts med tryk

– Sportsshorts til studieturen

Årstrøjer og efterskoletrøjer

Årstrøjer med tryk er et musthave minde fra efterskoletiden. Her skabes venner for livet, og den klassiske efterskoletrøje med tryk går aldrig af mode.

Hos studietøj.dk har vi, udover den klassiske efterskoletrøje med tryk, fundet et udvalg af tøjpakker og sportstøj, så I let kan vælge den pakke, der passer jer bedst. Det er let at designe sin efterskoletrøje.

I designer selv jeres tegning, og så tager vi os af resten. Så det er bare med at finde kreativiteten frem og lave det design til jeres årgangstrøje, som passer til jeres årgang. Og der er selvfølgelig en gratis efterskoletrøje til klasserepræsentanten.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv