Lidt om holdet bag team Studietøj.dk - vi er meget mere end en studietrøje

 

Studietøj.dk er meget mere end bare en studietrøje til studieturen. Om man går på gymnasiet, på efterskole eller noget helt tredje, har man ret til noget fedt studieturstøj, der er til at betale. Vi har allieret os med et hold af nuværende og tidligere studerende, for at blive klogere på hvad de studerende egentlig har af behov, når det gælder tøj til studieturen. Vi har erfaret at selvom den klassiske studiehoodie med klassens fælles rygtryk, fortsat er klassiskeren, er der et stigende behov for at kunne vælge og designe tøj, som passer bedre til ens egen stil. Derfor har vi fundet et bredere udbud af studieturstøj, der kan få klassens fælles rygtryk på. Det kan være alt fra en college jakke til en croptop. Pointen er bare at sammensætte et udvalg af studieturstøj og studietrøjer der passer til den studerende anno 2023. Nogen studerende lever af kogt pasta og andre gør ikke. Uanset hvad ens behov er, skal der findes noget hos os, som passer til ens behov og pengepung.

Holdet bag team studietøj.dk

Holdet bag Studietøj.dk har mange års erfaring med tryk på tøj, efterskoletrøjer, studieturstøj og meget mere. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi er Danmarks fedeste forhandler af studietrøjer og studieturstøj. Lige meget om studieturen går sydpå til solen, til sneklædte bjerge eller regnfyldte London, kan vi levere studieturstøj med tryk til enhver lejlighed og altid i god kvalitet. 

Som en del af CustomizeID har Studietøj.dk nemlig et bredt forhandlernetværk og kan derfor tilbyde meget mere end en hættetrøje. Vi kan trykke næsten hvad som helst – på hvad som helst. Hvis I har nogen bestemte ønsker eller ønsker noget særligt tøj, kan vi næsten med garanti skaffe det hjem. Det kan f.eks være skijakker til skituren eller bannere til studentervognen. Vi vil nemlig være mere end endnu et trykkeri, der også vil sælge studieturstøj. Vi vil være hele Danmarks fedeste sted at shoppe tøj til studieturen, til efterskolen, til studenterugen eller hvad I skal bruge jeres tøj til. For det er fedt at være studerende, og studietøj er bare et særligt fedt minde at have, når man er færdig. ligemeget om man lever af den småklamme kogte pasta eller ej. 

Vi er et dynamisk og innovativt team, der sætter en stor ære i kvalitet og god kundeservice. Vi har alle flere års erfaring indenfor branchen, hvilket betyder at vi ved hvad vi laver, og går derfor heller ikke på kompromis med vores arbejde. Vi vil mere og vi kan mere!

Find os her

Vi holder til i Randers, hvor vi både producere og sender vores tøj afsted fra. Vi har et kæmpe showroom, som I altid er velkomne til at kigge forbi. Vi kommer også gerne ud og besøger jer på skolerne, for jeres inputs og ideer er vigtige for os. I kan jo være med til at forme hvordan fremtidens studietrøjer skal være. 

Så hvis I har noget på hjertet, en god ide eller særlige ønsker så kontakt os endelig. Det kan I gøre lige HER.  Vi er her jo for at klæde jer bedst muligt på.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv