Om os.

Studietøj.dk er meget mere end bare en hættetrøje til studieturen. Om man går på gymnasiet, på efterskole eller noget helt tredje, har man ret til noget fedt studieturstøj, der er til at betale. Holdet bag Studietøj.dk har mange års erfaring med tryk på tøj, efterskoletrøjer, studieturstøj og meget mere. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi er Danmarks fedeste forhandler af studietrøjer og studieturstøj.

Nogen studerende lever af kogt pasta andre gør ikke. Uanset hvad ens budget er, findes der hos os noget der passer til ens smag og pengepung. Med vores unikke Mix N’ Matcher kan man let sammensætte et sæt studieturstøj, der opfylder ens behov og budget.

Lige meget om studieturen går sydpå til solen, til sneklædte bjerge eller regnfyldte London, kan vi levere studietøj med tryk til enhver lejlighed og altid i god kvalitet.

Som en del af CustomizeID har Studietøj.dk et bredt forhandlernetværk og kan derfor tilbyde meget mere end en hættetrøje. Vi kan trykke næsten hvad som helst – på hvad som helst.

Vi er et dynamisk og innovativt team, der sætter en stor ære i kvalitet og god kundeservice. Vi har alle flere års erfaring indenfor branchen, hvilket betyder at vi ved hvad vi laver, og går derfor heller ikke på kompromis med vores arbejde.

Vi holder til i Randers, hvor vi både producere og sender vores tøj afsted fra. Vi har et kæmpe showroom, som i altid er velkomne til at kigge forbi.

Har du noget på hjertet, en god ide eller særlige ønsker så kontakt os. Vi er her for at klæde jer bedst muligt på.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv