det perfekte rygtryk

studietrøjer - afgangstrøjer - efterskoletrøjer - studentertrøjer

fra tanke til tryk

Design klassens unikke fælles rygtryk, og skab et minde der bringer glæde i mange år.

1 farvet tryk – Langt de fleste klasser vælge det traditionelle 1 farvet rygtryk til klassen studietrøje. Det er let at designe og ser godt ud. 

Hvis I håndtegner jeres design bliver resultatet bedst, hvis I tegner det op med 0,5 mm sort tusch på et stykke helt hvidt papir. Tag et super skarpt billede af motivet og send det til os, så gør vores grafikere jeres design trykklart, og sender det retur til jeres godkendelse helt gratis.

Er jeres design digitalt tegnet, så send det til os i en outlinet pdf fil, A.I fil eller lignende.

Tryk i farver – Vi oplever en stigende interesse for at designe klassens studietrøjer med flerfarvet tryk. Det koster selvfølgelig lidt mere, men giver også nogen helt nye muligheder for at designe nogen trøjer, der er meget mere end en studietrøje.

Hvis I ønsker farvetryk, så kontakt os.

Har i en superfed ide?

kontakt os så finder vi løsning

klar til jeres episke design

STUDIETURSTØJ DER TRENDER LIGENU

NYHED!!!

INDIVIDUEL SHOPPING

mere tøj - flere design muligheder - mere frihed

LÆR ENDNU MERE OM TRYK

DET PERFEKTE TRYK FRA TANKE TIL TRØJE
Det perfekte tryk kan være håndtegnet eller designet digitalt i et tegneprogram. Uanset hvilken model I vælger, er vores mål for brystlogo 10×10 cm og A4 størrelse for jeres fælles rygtryk.

Tegner I jeres design til studietrøjen i hånden, skal det tegnes med en 0,5 mm sort tusch, på et helt hvidt stykke papir – uanset hvilken farve I ønsker trykket i. Det ordner vores grafiker. Tag herefter et billede af tegningen i den bedst mulige kvalitet, uden skygger, krøller eller rester fra madpakken. Upload det herefter til os, så gør vores grafiker jeres design trykklar og sender det tilbage til godkendelse. Når trykket er godkendt, starter vi produktionen af jeres unikke studietrøjer. 

Husk: Tegn designet på helt hvidt papir, med 0,5 mm sort tusch, og tage et skarpt billede uden krummer på.

Undgå for tynde streger for de holder ikke i længden, og vær nu sikker på alle er med.

1 farvet rygtryk koster 25,- pr trøje i A4 størrelse. 

Send det til os i pdf format.

Designer I jeres tryk i Illustrator, eller tilsvarende programmer, åbner det op for fede design muligheder. Det er langt lettere, at sammensætte forskellige elementer og designe nogen virkelig fede studietrøjer. Digitalt tegnet designs giver ofte et topfedt slutresultat, da tegningen står skarpt og designmulighederne ofte overgår de flestes tegneevner.

1 farvet rygtryk koster 25,- pr. trøje i A4 størrelse.

Send det til os i pdf format.

De digitale tryk giver mulighed for, at designe den absolutte mest blæret studietrøje verden har set! Her er der ingen begrænsninger i designmulighederne, så I kan teste jeres evner som tøjdesignere.  De koster lidt ekstra, da er en anden trykproces, men mulighederne er også næsten uendelige. Find klassens kreative sjæl, og gå amok i Photoshop.

I kan ikke lave en federe studietrøje, end studietrøjen med digitalt tryk i farver. 

Farvetryk skal bestilles i min. 10 stk.

Ved 10 stk. og derover = 150,- pr tryk.

Ved 20 stk. og derover = 100,- pr tryk.

Hvis I ønsker farvetryk, så kontakt os 71747667 eller skriv os en mail på kontakt@studietoej.dk

Vi har rigtig meget erfaring med tryk. Faktisk kan vi trykke næsten hvad som helst, på hvad som helst.
Hvis I skulle have særlig ønsker til varer I ikke fandt i shoppen, flag, eventrøjer, specielle tryk, et særligt design eller placering på jeres tøj, tasker, ja hvad som helst så kontakt os HER, så finder vi en løsning

FÆLLES RYGTRYK -INDIVIDULLE BRYSTTRYK

ens men forskellig

1 FÆLLES TRYK - SÅ MANGE MULIGHEDER

Når jeres rygtryk er designet til perfektion, er der blot tilbage at vælge, hvad det skal sidde på. I kan selvfølgelig frit vælge imellem vores udvalg af studietrøjer og studietøj. 

I kan vælge trøjer fra samme serie i forskellige farver, eller hver især vælge lige præcis det tøj som I gerne vil have jeres fælles rygtryk på.

Studiehoodier, collegejakker eller croptops – det er jeres eget valg!

FOR ALLE UDDANNELSER

Uanset hvilken uddannelse man går på, er det en stor ting at blive færdiguddannet. Traditionelt set har studietrøjer og årgangstrøjer mest været for gymasier og efterskoler. Oftes som et 1 farvet rygtryk med et lille navnetryk på brystet. 

Traditioner er gode, men fornyelse er bedre!

Vi oplever nu at alt fra afgangsklasser til videregående uddannelser også er rigtig interesseret i at skabe deres egen mindetrøjer fra deres studietid. Heldigvis kan vi nu også lave tryk i farver så uanset hvilken uddannelse I går på, eller hvor farverig en ide I måtte have, så kan I hos Studietøj.dk designe nogen mindetrøjer der er meget mere en end hættetrøje med et lille navnetryk på

FØLG MED OG STALK OS

Følg os og deltag i månedlige konkurrencer med fede give aways, hoodier og meget andet.

 

STALK OS

STUDENT TIL SOMMER?

Studieturstrøjer, årstrøjer og efterskoletrøjer

Om man går på gymnasiet, på efterskole eller andre uddannelsesinstitutioner, har traditionen med studietrøjer og årstrøjer altid været et af studielivets højdepunkter. Holdet bag Studietøj.dk har mange års erfaring med tryk på tøj, efterskoletrøjer og studieturstøj. Vi søger dog hele tiden, at forny os selv og har derfor rådført os med et hold af tidligere og nuværende studerende, om hvilke studieturstøj de manglede til deres studietur. I samarbejde med de studerende har vi sammensat et udvalg af studieturstøj, som er meget mere end en hættetrøje.

Design din egen studietrøje

Studieturen er noget ganske særligt og for de fleste et minde for livet. Fællesskabet skal hyldes, og det er altid sjovt, at designe klassens fælles trøjedesign. Vi har med vores customizer gjort det muligt at designe sin egen studietrøje, så den, udover klassens fælles rygtryk, kan designes mere individuelt på fronten.

Vi tror nemlig på, at man godt kan være klædt ens, men forskelligt. Derfor har vi udvidet vores vareudvalg, så det nu er muligt, at få jeres unikke tøjdesign på et bredere udvalg af studietøj.

Hos Studietøj.dk kan vi levere et bredt udvalg af både de klassiske studietrøjer, årstrøjer og et mere moderne udvalg af studieturstøj og studentertrøjer til den moderne student. Prøv at mix n´matche en studietursuniform, i vores Mix N’ Matcher, hvor du med garanti kan sammensætte det studieturstøj, du har brug for til din studietur.

Studieturstøj til enhver studietur

Lige meget om studieturen går sydpå til solen, til sneklædte bjerge eller regnfyldte London leverer Studietøj.dk studieturstøj med tryk til enhver lejlighed og altid i god kvalitet.

Vi har et bredt forhandlernetværk og kan derfor tilbyde tøj med tryk til enhver rejse, i næsten alle prisklasser. Når det handler om at vælge sit tøj til studieturen, kan det godt betale sig først at gå på opdagelse i vores brede katalog af studietøj. Her kan man finde den serie, der bedst passer til ens behov. Vi har derfor sammensat et udvalg af studieturstøj som kan mixes n´matches, så både vores Budget serie, Gode serie og Organic serie tilbyder:

– Studieturshoodies

– Studieturssweatpants

– Studiesweatshirts

– Studieturs T-shirts

– Studietursshorts

Hver serie har sine egne fordele, ift. hvad der passer til den enkelte studerendes behov. Det kan være en billig studietrøje til studieturen, en kvalitets hoodie med jeres unikke tryk, eller en top lækker organisk studiehoodie.

Som noget nyt tilbyder vi en bred serie af udvalgte varer med lidt mere attitude, som f.eks den klassiske amerikanske college jacket, collegehoodies, sport shorts og meget mere. Det kalder vi for vores Urban serie.

Billigt studieturstøj til studieturen

Nogle studerende lever af kogt pasta, andre gør ikke. Uanset hvad ens budget er, findes der hos Studietøj.dk, noget der passer til ens smag og pengepung. Det kan være fra vores Budget serie, som tilbyder et bredt udvalg af studietrøjer og studieturstøj til studieturen, uden at SU-lånet skal hæves. Det er vores letvægter serie, som passer rigtig godt til en tur sydpå. Her findes et bredt udvalg af studietrøjer som selvfølgelig studiehoodies, hoodie med lynlås, studieturs T-shirts og meget mere. Det er en let og billig serie af tøj, som kan designes med jeres helt eget udtryk.

Kvalitetstøj til studieturen

Vores Gode serie er for de studerende, som forventer lidt mere af deres udvalg af studietøj. Vi kalder den bare for den gode serie, fordi det ganske enkelt er en god serie. Det er studieturstøj og årstrøjer i en kvalitet, som det kendes fra de kendte mærker i tøjbutikkerne. Det sikrer, at man kan nyde sin studietrøje som hyggetrøje i mange år og mindes al den ballade, man nåede at udrette i sin studietid. Vi har blandt vores leverandører udvalgt en serie, der er slidstærk, har en god pasform og et bredt farveudvalg. Den tilfredsstiller de flestes behov, og kan fortsat betales på en SU. Det er også den serie, vi har udvalgt som vores serie til årets studentertrøjer.

Vores Gode serie er en bred kollektion af kvalitets studiehoodies, studietursjoggingbukser og meget mere. 

Det virkelig lækre Organic studieturstøj 

Vores Organic serie fra Russells Organic serien er tøj, der bare er lidt lækrere i detaljen. Organic serien er vores serie af bæredygtigt studietøj, som er produceret med 100% økologisk bomuld. Organic serien er til de studerende, der kan og vil betale lidt ekstra både for klodens skyld og for at få studieturstøj, der bare er lidt lækrere. Som de andre serier har vi sammensat en kollektion, der matcher i farverne, hvad enten man ønsker en lækker T-shirt som studietrøje, et par superlækre joggingbukser til at gøre ens studietur mest behagelig eller et helt matchende sæt i organisk bomuld.

Fremtiden for tøj, også studietøj og studietrøjer, er en mere bæredygtig textilproduktion. Det støtter vi op om hos Studietøj.dk. Det er også derfor, vi har udvidet vores varesortiment, så en studieturstrøje ikke bare er noget man køber, fordi man føler man skal. Det er faktisk en trøje, man kan designe, så man ønsker at bruge den i mange år. Den skal ikke bare ligge i bunden af skabet, den skal være noget, der bliver brugt med et smil.

De særlige studietrøjer

Vores udvalg af studietøj i Urban serien er næste generation af studietrøjer og studieturstøj. Alle de klassiske studietøjspakker kan en masse, men det gør jo ikke noget at skille sig lidt ud. Vi har derfor samlet et udvalg af college jackets, raglan hoodies, og et bredere udvalg af studieturs T-shirts end man normalt ser hos udbydere af studieturstøj. Alt sammen selvfølgelig med jeres unikke logoer og designs. Her bør særligt nævnes et udbud af:

– American College Jackets til studieturen

– Raglan Hoodies til studieturen

– Sweatpants og joggingbukser til studieturen

– Fede T-shirts med tryk

– Sportsshorts til studieturen

Årstrøjer og efterskoletrøjer

Årstrøjer med tryk er et musthave minde fra efterskoletiden. Her skabes venner for livet, og den klassiske efterskoletrøje med tryk går aldrig af mode.

Hos studietøj.dk har vi, udover den klassiske efterskoletrøje med tryk, fundet et udvalg af tøjpakker og sportstøj, så I let kan vælge den pakke, der passer jer bedst. Det er let at designe sin efterskoletrøje.

I designer selv jeres tegning, og så tager vi os af resten. Så det er bare med at finde kreativiteten frem og lave det design til jeres årgangstrøje, som passer til jeres årgang. Og der er selvfølgelig en gratis efterskoletrøje til klasserepræsentanten.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv