Viser alle 5 resultater

Sorter efter
Vis

Studietursshorts til din studieturstrøje?

Shorts med jeres tryk

Shorts gør bare alting lidt bedre. Der er ikke noget, der strammer nogen steder. Man har bare lidt mere følelse af ferie. Går studieturen sydpå mod solen, foreslår vi at designe et par behagelige studietursshorts til studierejsen. Væk er klasselokalet, stanken af sure tæer og sidemandens dårlige jokes. I sidder og planlægger studietrøjens fælles rygtryk. Turen går til Malta, solen venter jer lige om hjørnet. Jeres evig trætte klassekammerat på bagerste række forstår pludselig, at han mangler shorts. ”Kunne det ikke være fedt, hvis man kunne få shorts, der matchede studietrøjen” udbryder han. Det kan man heldigvis hos Studietøj.dk. Til hver af vores serier af studietøj er der matchende studietursshorts. De kan designes med jeres fælles logo på det ene ben. På det andet ben er der plads til navnetryk eller, hvad der nu skal stå.

Studietøj.dks filosofi er, at selv med et SU-budget, skal man have muligheder og valg til sit studietøj. Frem for en enkelt studiehoodie med tryk, kan man jo også vælge et sæt. Det kan bestå af en studieturs T-shirt og studietursshorts med det samme design, til nærmest samme pris. Eller som tilfældet er med den trætte makker på bagerste række, købe sig shorts til studieturen med eller uden tryk.

Vores udvalg af shorts går fra de superbillige lightweight shorts, til de klassiske sports shorts i den gode kvalitet, man kender fra de kendte brands. Fælles for dem alle er dog, at de fuldender looket og er et godt supplement til studietrøjen, årstrøjen eller studiehoodien med tryk. Så uanset hvilken kvalitet man er til, kan vi tilbyde shorts, der passer til enhver lejlighed og ethvert budget.

 

Jeres unikke logo

Mange studerende tror, at de skal bruge skolens logo som deres logo på al deres studietrøjer, studietursshorts og efterskoletrøjer. Det giver også rigtig god mening at vise, hvor man kommer fra, men man kan jo også lave sit eget design til sit studieturstøj. Måske har I som klasse et logo eller et særligt minde, som skal laves til et logo, I kan bære med stil. Mulighederne er mange, så det er bare med at være kreativ med sit design af studietøj, også sine studietursshorts.

Vores erfaring er, at ens studietrøje ofte bliver brugt meget igennem studietiden, men også efterfølgende. Med vores behagelige studietursshorts får du altså også et par shorts, som du kan bruge til forskellige skolearrangementer i løbet af din studentertid, men også i din fritid. Forhåbentlig kan de, efter dit studieliv er ophørt, fortsætte med at give dig et lille smil på læben på samme måde som din årstrøje, efterskoletrøje eller studietrøje også kan.

Individuelt design på dine shorts

Med vores individuelle shopping er det muligt at bestille både studietursshorts til selv studieturen, men også til så mange andre arrangementer. Du er fri til at bestille shorts til fritiden både med og uden tryk, når du bestiller dit studieturstøj hos studietøj.dk. Om det er til træning, gave til kæresten med en sjov kommentar på eller andet, er det et tilbud om noget rigtig godt tøj til konkurrencedygtige priser. Du vælger altså selv hvilke tilbud fra vores shop med tøj til studerende, du ønsker at benytte dig af. Derfor har vi ingen rabatløsninger, eller mængde bestillinger af vores tøj.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv