Viser alle 24 resultater

Sorter efter
Vis

Studiehoodien er studieturens udødelige klassiker

Den mest brugte studieturstrøje 

Hættetrøjen med klassens eget rygtryk er den suverænt mest brugte studietrøje. Lige meget hvor studieturen går hen er det altid lækkert at kunne pakke sig ind i en varm og lækker ny studiehoodie. Den kan bruges på de sene aftner, når temperaturen falder, til at holde varmen på skituren eller bare til at lalle rundt i. Studiehoodien har i mange år været den mest populære studieturstrøje. Med det klassiske rygtryk med alle klassekammeraternes navne har den fungeret som studieturstrøje, årgangstrøje, efterskoletrøje og meget mere i mange år. Som studietrøje symboliserer den for mange fællesskab, sammenhold og en særlig god tid. Vi har samlet et bredt udvalg af studiehoodies, så der er noget for enhver smag og budget.

Virkelig billig studiehoodie

Med vores women’s lightweight hooded sweat og men’s lightweigth hooded sweat har vi fundet en rigtig billig hoodie frem. Perfekt til de studerende, som bare vil have en studieturstrøje uden at skulle hæve SU lånet. Da det er en rigtig billig trøje, er den også noget tyndere i stoffet. For dem som ønsker en tyndere eller billigere studieturstrøje, er den det perfekte valg. De fungerer fremragende til en hurtig studietur eller som baggrund til jeres helt unikke studietrøjedesign. De fås som hoodie med lynlås og selvfølgelig som den klassiske studieturshoodie med kængurulommen. I samme Budget serie har vi samlet et udvalg af T-shirts, sweatshirts og tanktoppe. Her findes også shorts og joggingbukser. Så kan man let og billigt sammensætte det sæt studieturstøj, der passer til ens behov.

Den rigtig gode studietrøje

Vores virkelig gode serie af studietøj, er en hel serie i tre temaer. Fælles for dem er den lækre kvalitet, man forventer af en hættetrøje. Vores sports serie af studietrøjer og studietøj sidder tættere til kroppen og har et mere sporty snit. Tøjet er super fleksibelt og velegnet til både sport, fritid og studietur. Sportsserien rummer udover hættetrøjer også den elegante sport cardigan, hvis man foretrækker en studietrøje med lynlås uden hætte.

Vores lækre sport crewneck er ligeledes et godt alternativ til den typiske studiehoodie. De kan matches med både shorts og sweatpants, så man kan fuldende sit studieturssæt på et vælg af måder. Her er man i hvert fald sikret et sporty sæt studietturstøj, uanset hvor turen går hen. Mangler man et træningssæt til klubben eller fitnesscenteret, har man med vores individuelle shopping mulighed for at købe mere end et sæt tøj, selvfølgelig med mulighed for at designe det med navnetryk.

Hættetrøjer og joggingtøj i meleret stof har for nogen, været den eneste rigtige måde at iføre sig joggingtøj på i mange år. Det melerede stof giver joggingtøj et særligt udtryk. Siden 70’erne har det været synonym med sport, dans og byliv. Måske derfor er det et klassisk tøjsæt, som med det rette brysttryk og fælles rygtryk, kan blive den perfekte designede studietrøje.

Design jeres studieturstøj

Med de muligheder, vi tilbyder for at designe sin egen studiehoodie i vores customizer, er der rig mulighed for at designe sin egen studietrøje, så den fremstår som en tidsløs klassiker. Når man har fundet netop det design og tryk til sin studietrøje, man ønsker sig, er der selvfølgelig rig mulighed for at matche sin studiehoodie med passende shorts eller sweatpants. Man kan næppe sammensætte et mere old school, dog top trendy sæt studieturstøj end det du kan sammensætte i den melerede serie.

Vores mest solgte studieturstrøje er dog fortsat den klassiske hættetrøje fra den gode serie. Den er slidstærk, sidder godt og tilfredsstiller de fleste. De findes i et bredt farveudvalg og har glædet tusindvis af studerende på deres studietur igennem årene.

100% organiske studietrøjer

Vores organic serie er produceret i 100% økologisk bomuld og bliver produceret med respekt for naturen. Vores organic serie er toppen, hvad studietrøjer angår. Det er studietrøjer og studieturstøj i utrolig høj kvalitet. Udover at de bare er lidt lækrere at have på, har de også et moderne snit, der gør dem til lidt mere end bare en studietrøje med tryk. Vores organiske serie af studieturstøj indeholder f.eks den femine women’s organic v-neck T-shirt, sweatshirts og matchende sweatpants.

Urbanserien er studieturstøj med attitude

Udover de klassiske studieturshoodies i tre forskellige prisklasser, kvaliteter og et vælg af farver, råder Studietøj.dk over flere spændende varianter og alternativer til den klassiske studietrøje. Vi har den amerikanske klassiske college jacket med de farvede raglan ærmer, som med et brysttryk bare oser af studietur, studieliv og good times. Den findes naturligvis også som hættetrøje med vores raglan college hoodie.

Vi har valgt at udvide mulighederne for hættetrøjer, da der jo findes så meget lækkert tøj derude, der bare venter på jeres design. I vores udvalg findes der derfor også de sporty ærmeløse sport hooded zip sleeveless, der bare skriger streetwiseness og urban livsstil. Vi har vores Women’s oversized hoody som er super behagelig, især som overtrækstrøje, når det er varmt, og ikke mindst den populære Women’s parka sweat, som kan fungere både som en hoodie og som en slags jakke. Alt sammen kan selvfølgelig bære jeres unikke fællestryk, logotryk og navnetryk.

Studietrøje ideer

Studietrøjer og årstrøjer er igennem mange år, blevet designet på et vælg af sjove og kreative måder. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til design af hættetrøjer med tryk til studieturen. Studietrøjer er jo en mangeårig tradition, som samler klassen om et fælles projekt inden afgang, på den måske bedste tur i løbet af ens studietid. Vi lever dog i en tid, hvor det også er fedt at skille sig lidt ud.

Vi mener derfor, at det er på tide med et bredere udvalg af studietøj end bare studietrøjer. Tøj af en kvalitet, hvor det kan bruges i studietiden, men også holde længe efter, så minderne kommer tilbage, hver gang ens studieturstøj dukker op i skabet. Netop derfor tilbyder vi et bredere udvalg af designmuligheder til jeres studietøj. Så har man muligheden for at designe sit eget tøj, så det passer til ens stil, fremfor at skulle betale for en studieturstrøje, man faktisk ikke gider at bruge.

Det skal være sjovt at skulle på studietur, og ens studietøj kan altså være meget mere end en studiehoodie.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv