Viser alle 7 resultater

Sorter efter
Vis

Studietursbukser med dit eget tryk.

Studietursbukser fuldende studietursuniformen

Mange studerende foretrækker at fuldende deres studieturstøj med et par matchende studietursbukser. Som regel med deres fælleslogo og navnetryk. Studietrøjer er fede, men et helt sæt studieturstøj får virkelig klassen til at stå skarpt. Vi har sammensat et udvalg af forskellige studietursbukser, som matcher vores forskellige serier af studietrøjer og studiehoodies. Så er det nemlig let at designe og matche sit studieturstøj.

Ønsker man sig et sporty look, anbefaler vi vores sport sweatpants, med deres strammere pasform, end de klassiske flyder joggingbukser. De sidder godt og har god bevægelsesfrihed. Hvis de kombineres med en croptop eller en studiehoodie med lynlås, er det bare at suse mod solen på sin studietur. Det sporty snit gør måske også studietøjet mere brugervenligt i andre sammenhænge end kun studieturen. Med en rigtig god pasform er det ikke bare et sæt studieturstøj. Det er et sæt sportstøj der kan bruges til meget mere end blot en studietur.

Joggingbukser i det klassiske melerede stof får alle til at se godt ud. De kan frit matches med vores melerede sweatshirts, hoodies eller T-shirts, indtil man har netop det sæt studieturstøj, man ønsker sig.

Er man ikke til det sporty look, har vi selvfølgelig også de gode gamle flydere. De sweatpants der bare er lækre at have på. Udover at være gode på en studietur, kender vi jo alle de efterårsmandage, hvor håret kan få lov til at stritte. De mandage hvor historieopgaven er ikke blevet færdig, men fraværet tvinger en til at møde i skole alligevel. Her gør et par tykke flyder sweatpants bare morgenen lidt lettere. De kan selvfølgelig ikke skrive historieopgaven færdig, men de kan da minde en om lykkeligere tider. Med vores designmuligheder har man måske fået skrevet Barcelona 2023 ned ad låret på den ene ben. For hvert et skridt man tager, husker man lidt bedre de hyggelige aftener med klassekammeraterne fra sidste års studietur.

Studietursbukser med tryk

I kan altså ikke bare designe jeres egne studiehoodies, men også designe matchende studietursbukser til. Vi har selvfølgelig også et udvalg af studietursshorts som kan designes, hvis man ønsker de korte bukser frem for de klassiske lange joggingbukser. Alle ved dog, at en lang rejse eller flyvetur bare er lidt mere behagelig i et par lækre nye sweatpants, og med mulighed for at mix n´matche sit studieturssæt, er det også muligt at se godt ud imens. Om man foretrækker skolens logo på sine studietursbukser, eller om I som klasse designer jeres helt særlige klasselogo til studieturen, er helt op til jer. Hvad der skal stå på det andet ben er en individuel beslutning. Nogle studerende fortrækker at have deres klassenummer. Andre deres navn eller destination.

Vores customizer tilbyder forskellige muligheder for, hvordan ens design skal være, og i hvilken skrifttype det skal være. Det gør det også muligt at designe bukser til gaver, træning eller noget helt andet.

Sweatpants helt uden tryk. 

Med individuel shopping har vi åbnet op for muligheden for at shoppe tøj ud over sit studieturstøj. Vi har nøje udvalgt alt det tøj, der findes i shoppen, og det skal I selvfølgelig havde adgang til, hvis I ønsker et ekstra par bukser udover jeres studietursbukser. Om der skal tryk på eller ej er helt op til jer, men det kan være en oplagt mulighed som afslutningsgave til jeres yndlingslærer. Hun skulle jo nødigt glemme den bedste årgang, hun nogensinde har haft.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv