Viser alle 5 resultater

Sorter efter
Vis

Studieturstoppe til den varme studietur

Hvad skal man med en studiehoodie i 30 graders varme?

Hvis man ved, at ens studiehoodie kommer til at ligge og dø i bunden af skabet, når man kommer hjem fra studieturen. Ja så kan man ligeså godt vælge at designe sin studietrøje på en overdel man altid kan bruge. Også når studieturen er ovre. Her er studieturstoppen et godt valg. Det vigtige er jo, at man får et stykke studieturstøj der minder en om rejsen, studietiden og alle vennerne. Men det er jo også ret fedt med en studietrøje, man rent faktisk får brugt.

Vi synes ikke, at man skal slagte sparegrisen for at få råd til en studiehoodie med tryk. Slet ikke hvis det egentlig ikke er det, man ønsker sig. Med vores udvalg af studieturstoppe kan alle være med. Det er nok markedets billigste måde at få sig en overdel med tryk til studieturen. Selvom det måske ikke helt er den studietrøje, man er vant til at se. Vi ved desuden af erfaring, at nogle klasser får designet et fælles rygtryk, der er så fedt, at det skal bæres på flere trøjer end studiehoodien.

Derfor tilbyder vi et udvalg af studieturstoppe, som både er praktiske og moderne. De kan trykkes med jeres fælles brysttryk, købes helt uden tryk eller med individuelle brysttryk. Så kan I frit kan sende det budskab I ønsker.

 

Studietrøje eller studietop

Det kan selvfølgelig være svært at beslutte. Skal man vælge den traditionelle studietrøje eller rode sig ud i noget andet, end det klassekammeraterne har gang i? Studietrøjer, i særdelshed studieturshoodies, har jo traditionelt set været den fortrukne studieturstrøje, men det betyder jo ikke, at man ikke kan eksperimentere med sin studietursuniform. Har man et stramt budget, kan det jo være en fordel at sammensætte sig et sommersæt bestående af et sæt studietursshorts og en sommertop med tryk. Så betaler man ikke for en studietrøje, som man ved ikke vil blive brugt efter studieturen.

Studietøj.dks udvalg af toppe, som studietøj, er en serie forskellige toppe, som alle er velegnede som et alternativ til den traditionelle studietrøje. De ka også være et supplementet til det den øvrige studietursuniform. Ud over de helt klassiske spaghettitoppe og sommertoppe findes her et mindre udvalg af cropped tops mm. De blev noget skældt ud for et par år siden. Hos Studietøj.dk er det dog de studerende, der bestemmer, hvordan de vil se ud, og hvilket tøj de vil designe, når de skal på deres velfortjente og længe ventet studietur.

Design af studietøj

Fælles for dem alle er, at de er klar til at få påtrykt jeres unikke studietursdesign både som brysttryk og som rygtryk. Præcis som I kender det fra det øvrige studieturstøj og studietrøjer. Hvad enten man går på efterskole, gymnasiet eller studerer et andet sted, er der bare noget særligt over at designe sit eget studietøj. Det er ofte der, at erkendelsen, af at studietiden får en ende, begynder at røre på sig.

Man er godt nok stadig træt mandag morgen, men man begynder ofte at se på sine klassekammerater på en anden måde. Det er derfor at traditionen om studietøj, er så stærk i Danmark. Det minder en om det sammenhold og fællesskab, der er så specielt for studietiden. Årstrøjerne på efterskolen.  Studieturstrøjerne på de gymnasiale uddannelser. Afslutningstrøjerne når det hele er ovre, er alle et symbol og et minde om en særlig tid i livet. Så få lavet et fedt tøjdesign der passer til netop jeres klasse. Så I kan mindes hinanden og den gode tid.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv