Viser alle 11 resultater

Sorter efter
Vis

Sweatshirten med brysttryk er den originale studietrøje

Den originale studietrøje

Hvis man kigger mod USA og de klassiske collegesweatshirts og universitetstrøjer, er sweatshirten med skolens navn på brystet, nok den mest originale skoletrøje. Det er der en grund til. En studieturssweatshirt er på mange måder mere stilfuld og klassisk end en studiehoodie. Da den er produceret som en simpel trøje uden snore, hætter og andet gejl, kan den bæres året rundt af alle, også som studietrøje. Det tidsløse design gør en sweatshirt velegnet til et bredt udvalg af designs. Med et lille skolelogo og måske et navnetryk på brystet, er man en del af holdet, og samtidig stilfuldt klædt på studieturen.

Studietursweatshirten kan ligeledes benyttes som en del af et mere sporty look med jeres unikke klassedesign trykt på ryggen. I den melerede serie er  crew neck miami sweatshirten med det buede brysttryk og et matchende sæt  sweatpants miami med skolens logo en sikker vinder. Særligt hvis man går efter et amerikanskinspireret, og tidløst sæt studietøj.

Hos Studietøj.dk har vi valgt, at tilbyde studieturssweatshirts i lidt forskellige kvaliteter, og derfor også til forskellige priser. En studietrøje skal være til at betale, om så det er en studieturssweatshirt, en T-shirt eller en studiehoodie der skal danne rammerne for jeres studietursdesigns og fælles uniformer til årets studietur. Vores absolutte sværvægter er vores organic sweatshirt. Her er der virkelig gjort noget ud af det, fra bomulden står på marken til det endelige produkt. Med en super lækker pasform og en kvalitet der er helt i top, får man bare lidt ekstra ud af sin studietrøje med vores organiske studieturssweatshirt. Design din egen studietrøje, hop i klassens fælles studietursuniform eller nap en til privat brug, så lækker er den.

Studieturstøj til enhver studerende

I den lettere ende, har vi vores women’s raglan sweatshirts, og men’s raglan sweatshirts som er tyndere i vævningen, og derfor er en langt lettere sweatshirt. Det er et fremragende valg til den studerende, der hellere vil lægge sin SU et andet sted, men fortsat have en studieturstrøje, der ser godt ud på studieturen. Det er også en fremragende studieturstrøje, til de studerende der gerne vil have et helt sæt studietøj. Den kan kombineres med både shorts fra samme letvægter serie og sweatpants uden at budgettet stikker helt af.

Vores mest populære sweatshirt er dog vores heavy sweat fra den gode serie. Det er en sweatshirt i en rigtig god kvalitet, til en rigtig fornuftig pris. Den minder kvalitetsmæssigt, om de sweatshirts man finder i diverse sportsbutikker. Det er en studietrøje der holder i årevis, så man kan mindes sin studietid, når man har forladt skolens trygge rammer.

Sweatshirt som studentertrøje

Sweatshirten er meget populær som studentertrøje, når huen endelig kommer på. Vi har hos Studietøj.dk et bredt udvalg af studentertrøjer i forskellige designs. Det klassiske design giver en tidsløs studietrøje. Modsat den typiske studiehoodie er det en trøje din lillebror måske ikke har magen til som årstrøje fra efterskolen. Årgangstrøjer og efterskoletrøjer er typisk lavet på en hættetrøje med det håndtegnede motiv på ryggen. Studentertrøjen er en hyldest til studenter på alle uddannelser og den sejr, det er, at fuldføre sin første uddannelse. Derfor tilbyder vi muligheden for at alle, uanset uddannelse, kan designe en afgangstrøje og vise verden, at de nu er en del af den voksne arbejdsstyrke.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv