Viser alle 5 resultater

Sorter efter
Vis

Fuldend dit studieturstøj med den originale college jakke.

Den fede College jakke som studietøj.

Studietrøjen med tryk, hvad enten det er den klassiske studiehoodie, som f.eks vores organiske organic hoodie eller vores melerede hooded sweat miami går aldrig af mode. Men det er også en mulighed, at få jeres studieturstryk på en af vores lækre jakker.

College jakken med de kendte raglan ærmer er indbegrebet af studieliv og studietid. Det kan næsten ikke blive mere old school og dog stadig moderne. Nu er det så også muligt, at få jeres eller skolens logo på det ene bryst og din valgfrie tekst på det andet. Da de er trykbare ligesom vores øvrige udvalg af studietøj og studietrøjer, kan jeres episke fælles rygtryk derfor også trykkes på.

Som altid kan vores tøj købes til studieturen, men også til fritiden. Med yderst konkurrencedygtige priser, er det altså muligt at købe vores college jakke helt uden tryk, hvis man ønsker det. De egner sig også som en gave mulighed med navn på brystet.

College jakkerne fås i flere af de mest populær farver og er altså bare en tidløs klassiker. Studieturstøj kan nemlig være meget andet end studiehoodie med tryk. Vi har derfor fyldt vores shop med en masse lækre varer for at give jer valget. Så kan I bestemme hvad og hvordan netop jeres studietøj skal være. De kan bruges som studieturstøj fremfor den typiske studietrøje med tryk. Eller måske skal klassen have den som fælles afgangsjakke til den længe ventede studentermåned, når I bliver studenter. En ting er helt sikkert, I kan blive den lækreste årgang, hvis I hopper i studentervognen iført fælles studenterjakker i dette klassiske design.

Windrunner jakke til studieturen.

Windrunner jakken måske ikke er det første, man tænker på, når man tænker studieturstøj. Det er dog en super behagelig overtræksjakke, som egner sig fremragende til studieture. Måske går studieturen sydpå, hvor der bliver køligt om aftenen, når I sidder samlet og nyder solnedgangen. Her vil den være mindst ligeså behagelig som en traditionel studietrøje og så meget lettere at pakke med i tasken. Så kan man jo have women’s loose fit tee som sin studietrøje indenunder, som selvfølgelig også er designet til turen.

Windrunner jakken er ligesom collegejakken, tænkt som et alternativ eller supplement til studietrøjen. Den er naturligvis også trykbar, så klassens studieturstryk og design kan påtrykkes jakken. Det handler om have valget, så man får købt sig noget studietøj, der er både SU’en værd, men som man også har lyst til at gå i. Vi elsker selvfølgelig også det traditionelle studietøj, den dejlige navy blå hooded sweat med klassens tryk, den oxford grey sweatshirt med et fedt navnetryk over brystet og hoodien med lynlås. Vi mener dog også, at det vigtigt med funktionelt tøj, så dem, der ikke gider en hættetrøje, kan vælge noget, som de gerne vil have på. Det gavner både jer og miljøet.

Recycled windrunner

Derfor har vi også en recycled windbreaker. Vi ønsker, at kunne tilbyde tøj, der i højere grad er klimabevidste end tidligere. Blandt andet derfor er vi rigtig glade for vores Organic serie, som indeholder:

Som alt sammen selvfølgelig er til at få sit tryk på, så I kan blive klar til studieturen, studenterugen eller hvad I skal bruge tøj med tryk til. Det eneste der betyder noget for os, er nemlig, at I som studerende kommer godt afsted på den studietur, som kun overgået af studenterugen – en af gymnasielivets fedeste øjeblikke. Traditionen med studietøj og studietrøjer går efterhånden mange år tilbage, og flere af jeres forældre har givetvis gået i studiehoodies med deres tryk, som til forveksling ligner jeres. Netop derfor er det jo helt i orden at prøve noget nyt, som f.eks en recycled windrunner, som er ligeså cool som en hættetrøje, men med andre fordele.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv