Viser alle 4 resultater

Sorter efter
Vis

Pas på det kloge hoved på studieturen

Studiehuer, caps og bøllehatte med tryk

Når først studietrøjen er blevet trykt og man har fundet sine studietursshorts med skolelogo og navn, mangler man kun den sidste lille finish, inden man er helt klar til årets studietur. Det er selvfølgelig noget smart til det kloge hoved. Hos Studietøj.dk har vi selvfølgelig et mindre udvalg af hovedbeklædning som dækker:

  • Studiehuer
  • Caps
  • Bøllehatte

Hvad enten det skal være en studiehuehue, cap eller bøllehat, er de selvfølgelig klar til jeres navnetryk, skolelogo eller noget helt tredje.

Bøllehat med tryk

Bøllehatten er jo nærmest en nødvendighed, hvis man virkelig skal se feriebøvet ud studieturen. Vores udvalg matcher de mest solgte farver af vores studietrøjer og sweatshirts med tryk. Så kan man fuldende sit studieturs outfit til årets studietur. Går studieturen sydpå, kan man jo matche sin bøllehat med en womens cropped tee, der ligesom vores øvrige studietrøjer kan trykkes med det traditionelle navne og logotryk. De fås også med det mere moderne brede brysttryk. Vores Women’s spaghetti top er ligeledes en god match mulighed til bøllehatten. Især hvis I er så heldige at skulle afholde studietur sydpå. Den er ligeledes klar til både fronttryk og jeres fælles rygtryk på ryggen.

Der er altså ikke meget, der signalerer ferie som en bøllehat. Med dit eget tryk er det en hat, som du kan se superskarp ud med, også når studieturen er ovre. Det er ligeledes en oplagt gavemulighed til kæresten eller lillebroren, da alle jo ser godt ud i bøllehat.

Caps med tryk

Alternativt er en cap en fremragende tilføjelse til studietursuniformen. Så er det næsten ligegyldigt hvor studieturen går hen. De kan ligeledes designes med tryk i forskellige designs. Det kan være dit navn, øgenavn eller et statement, verden bare skal se. Studietrøjen er selvfølgelig stadig klassikeren. Men derfor kan man jo godt give den lidt ekstra, for at vise verden at her kommer topklassen. Måske afholdes der klasseawards inden studieturen. Her kan klassens dovenrøv, scoretrold eller ugens gæst jo fejres med en lækker cap i en farve, man ikke kan undgå at se.

Vi forhandler to typer af klassiske caps.

Truckercap

Vores Trucker caps fås i nogen yderst opsigtsvækkende farver. Så kan alle i lufthavnen se, hvilken klasse der er på vej på studietur. I kan selvfølgelig aftale en fælles tekst til alle capsene eller individuelt designe, hvad der skal stå på netop din cap. Det kan matche studietrøjen eller have et helt andet budskab. Her er en mulighed for at vække lidt opsigt, når landets kloge hoveder skal ud og opleve verden.

Snapback rapper cap

Snapback rapper capen vil nogen påstå er en mere stilet udgave af en cap. Hvor truckercapen måske er en lidt sjov tilføjelse til studieturstøjet, er snapbacken en ret så cool cap. Sættes den samme med det rette outfit, kan man let sammensætte sig et sæt tøj, som kan bruges til meget andet studieturen. Det kan f.eks være en Women’s raglan college hoodie, der med sit klassiske design aldrig går af mode, eller Women’s sports hooded sweat for det mere sporty og cool look.

Studiehue med tryk

Til enhver studietur der går mod sneklædte bjerge eller Storbritanniens lunefulde møgvejr, er en hue nok nærmere det rigtige valg. Selvom hætten på din studietrøje kan holde ørerne varme et langt stykke vej, er der vel næppe noget meget bedre end en ny lækker blød hue. Med det trykbare patch er det muligt at få trykt sit navn eller anden valgfri tekst direkte på huen, selvom den er lavet i lækker blød uld. Det er måske også en oplagt gaveide til en klassekammerat enten som seriøs gave eller med et budskab, som man ikke selv ville gå med.

Vi elsker studieturstøj

Hos Studietøj.dk kan man matche sit studietøj, så i stedet for at vælge den klassiske studiehættetrøje, kan man mixe sit studieturstøj. Det kan være en Woman’s classic T-shirt, med klassens fælles rygtryk, en Trucker cap i neonfarver og et sæt Women’s sports shorts så man er helt klar til en studietur fuld af sjov, man aldrig glemmer.

Nogen studerende går slet ikke op i studieturstøj. De køber den billigste studietrøje, fordi at det er en tradition. Det er helt i orden, faktisk er det en af grundende til, at vi har et bredere vareudvalg af studietøj. Det skal være muligt at kunne købe sig en billig studieturs T-shirt med rygtrykket, så man stadig er med, men kan bruge sine SU på noget andet.  Andre kan næsten ikke få nok af at lege med de forskellige muligheder, der er for design af sit studieturstøj. Har man designet det fedeste årgangstryk og har haft den bedste skoletid nogensinde, hvad enten det var på gymnasiet, teknisk skole eller efterskolen, ja, så skal man selvfølgelig også have muligheden for at bære det tryk på alt det tøj, man ønsker sig.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv