sådan bestiller i

Sådan bestiller I jeres studieturstøj

Med individuel shopping kan hver af jer selv vælge, bestille og betale jeres studietrøjer i jeres studieshop.
 I modtager tøjet samlet på skolen, og I slipper for at skulle samle penge ind.

1: Opret en klasserepræsentant

Klasserepræsentanten er vores kontaktperson. Det er normalt en fra hueudvalget eller trøjeudvalget, men hvem som helst kan være kontaktperson, så let er det nemlig. 

Når du har oprettet dig, kommer du til din klasserepræsentantside, hvor du skal invitere din klasse.


Hvem kommer først og får den gratis studietrøje?

2: Invitere klassen til jeres webshop

Når du er oprettet, skal du bare dele linket til jeres klasseshop med din klasse.

 

 

Når de modtager linket, skal de blot oprette sig med mail, brugernavn og lave en log in kode.

 

 

 

 

Herefter kan I selv shoppe, designe og betale deres studietøj. Tøjet modtager I samlet. 

3: upload jeres design

Når jeres fælles rygtryk er designet, skal du bare uploade det i systemet. Så kan I se tøjet med jeres unikke rygtryk på. Vores grafikere gør jeres design trykklar helt gratis, og sender det retur så du kan godkende det. I kan godt begynde at shoppe, selvom jeres tryk ikke er færdige endnu.

Tegner I jeres design i hånden, skal det gøres på et hvidt stykke papir med en sort 0,5 mm tusch – uanset hvilken farve i ønsker trykket i. Tag et billede af tegningen og upload det til os, helst i en PDF fil, A.I fil eller lignende

4: det var det

Når alle har bestilt og betalt deres ordre, og du har godkendt jeres tryk fra vores grafiker, godkender du jeres samlede ordre og vi sætter produktionen i gang.

Skal vi ikke bare se at komme i gang, så I kan komme afsted?

Så nemt er det. lad os komme igang

Opret jeres klasse

Del derefter bestillingslinket med klassen
og shop med det samme

Upload jeres design

Se jeres design på alt tøjet i jeres shop.
Vi gør jeres design trykklar GRATIS!

Shop individuelt

Bestil og betal det tøj der passer til dig.
I modtager tøjet samlet

Få en GRATIS organisk t-shirt

Vælg en af vores fede organiske studiehoodier af mærket B&C og få en t-shirt magen til gratis!!

  • Vi smider en organisk t-shirt med gratis
  • I samme farve og med samme tryk som din hoody
  • Kun i en begrænset periode
Så mange havde vi
0
Så mange har vi tilbage
0

jeres unikke rygtryk - uanset uddannelse

design jeres unikke studietrøjer idag
LÆR MERE OM BESTILLING AF STUDIETØJ

Fordi vi allesammen er forskellige, synes vi, at der skal være forskellige muligheder for at bestille sit studietøj. 

Andre vil gerne selv kunne vælge, hvilket tøj de sætter jeres fælles rygtryk på. Det er nemlig ikke alle der synes at den navyblå hoodie som deres forældre også havde i 90’erne lige er sagen. Det kalder vi for Fælles bestilling med individuel shopping. Så kan hver elev shoppe som I normalt gør, i andre webshops, og vælge hvad jeres tryk skal sidde på. 

Besøg shoppen allerede nu

 

Shop individuelt det studieturstøj I ønsker. Med jeres fælles rygtryk, men med fede designmuligheder på fronten. Individuel shopping og betaling, som I kender det fra onlineshops.

I må i øvrigt gerne designe tøj til kæresten, svigerfar, events, festivalen eller helt uden tryk. Det er derfor, vi kalder det individuel shopping.


1. Opret en klasserepræsentant som får en gratis studietrøje

Klasserepræsentanten har til opgave, at være vores kontaktperson. Det er normalt en fra hueudvalget eller trøjeudvalget, men hvem som helst kan være vores kontaktperson, så let er det nemlig.

Det kunne være dig der får den gratis studietrøje?


 2. Invitere dine klassekammerater

Når du er oprettet, skal du bare dele jeres unikke klasselink med dine klassekammerater. 

Herefter kan dine klassekammerater nemlig selv shoppe, designe og betale deres studietøj.

Under din profil kan du følge med i dine klassekammeraters bestillinger. Når alle har bestilt og betalt deres studietøj, godkender du jeres samlede ordre, og vi sætter produktionen i gang.


3. Upload jeres fælles rygtryk

Som klasserepræsentant har du også ansvaret for jeres fælles tryk. Selvom det er individuel shopping, skal I selvfølgelig have jeres fælles tryk på.

Skal trykket tegnes i hånden, digitalt eller måske endda i farver?

Det kan du lære meget mere om her

Uanset hvordan I designer jeres rygtryk eller logotryk, skal det endelige design uploades her, i en PDF fil, så gør vores grafiker det trykklart og sender det retur til din godkendelse.

I kan godt begynde at shoppe selvom trykket ikke er klar endnu. Det kan up loades senere.


4. Det er faktisk det – Det har aldrig været lettere

Når alle har bestilt og betalt deres ordre, og du har godkendt jeres tryk fra vores grafiker, godkender du jeres samlede ordre og vi sætter produktionen i gang.

Skal vi ikke bare se at komme i gang, så I kan komme afsted?

For efterskoler og institutioner kan vi tilbyde så meget mere end studieturstøj og studietrøjer. Som en del af brandingvirksomheden CustomizeID har vi vel over 300.000 vare numre at trække på. Vi har stor erfaring i, at servicer vores B2B kunder med alt i firmabeklædning, brandingmateriale og merchandise.  

Vi råder derfor over et bredt udvalg sportstøj, arbejdstøj, studietøj, firmagaver, flag, bannere og merchandise artikler – altsammen klar til jeres tryk.

Kontakt os idag på 71747667 eller kontakt@studietoej.dk, så kan vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for jer, eller arrangere et møde.

Vi har rigtig meget erfaring med tryk. Faktisk kan vi trykke næsten hvad som helst, på hvad som helst.
Hvis I skulle have særlig ønsker til varer I ikke fandt i shoppen, flag, eventrøjer, specielle tryk, et særligt design eller placering på jeres tøj, tasker, ja hvad som helst så kontakt os HER, så finder vi en løsning

BESTILLING AF STUDIETRØJER

SKAL I BESTILLE STUDIETURSTRØJER, ÅRSTRØJER, EFTERSKOLETRØJER ELLER ANDET STUDIETØJ?

 

BESTILLING AF STUDIETURSTRØJER, ÅRSTRØJER OG EFTERSKOLETRØJER

Et højdepunkt ved studielivet på gymnasiet, efterskoleN eller andre uddannelser er, når der, som en tradition, skal bestilles studietrøjer og årstrøjer på Studietøj.dk.

 

Ved hjælp af en klasserepræsentant kan der med et fælles tryk enten skabes et fælles studietøjsudtryk eller et mere individuelt tilpasset studietøjsudtryk. De to måder at foretage en studietøjsbestilling på:

 

1)    Fælles lynbestilling: klasserepræsentanten, som belønnes med en gratis trøje, klarer hurtigt og nemt hele bestillingen.

2)   Fælles bestilling med individuel shopping: klasserepræsentanten, som belønnes med en gratis trøje, opretter klassen/holdet og inviterer hver enkelt, som efterfølgende kan shoppe deres studietrøjer ligesom i en almindelig webshop.

 

Hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med bestillingen af jeres studieturstøj, så består Studietøj.dk af et hold, der har stor erfaring med tryk på tøj, efterskoletrøjer og studieturstøj. Desuden er holdet bag Studietøj.dk hele tiden i udvikling og får inputs fra tidligere og nuværende studerendes ønsker og behov for studieturstøj. Resultatet heraf har blandt andet været et udvalg af studieturstøj, som består af meget mere end blot en hættetrøje.

 

DESIGN DIN EGEN STUDIETRØJE

For manges vedkommende er studieturen en god oplevelse og et minde for livet, hvor bestillingen af studieturstøj kan fastholde mindet. Studietøj.dk hylder fællesskabet, hvor processen med at designe klassens/holdets fælles trøjedesign er forbundet med en masse sjov og samarbejde. Ved hjælp af customizer er der mulighed for at designe en studietrøje med klassens/holdets fælles rygtryk kombineret med et individuelt design på fronten.

 

Virksomhedens filosofi er, at man på samme tid kan være både ens og forskellig klædt på. På den baggrund er vareudvalget blevet udvidet, således at der er mulighed for at bestille jeres unikke tøjdesign på et bredere sortiment af studietøj.

 

På Studietøj.dk kan der bestilles et stort udvalg af klassiske studietrøjer, årstrøjer og et mere moderne udvalg af studieturstøj og studentertrøjer til den smarte elev og moderne student.

 

STUDIETURSTØJ TIL ENHVER STUDIETUR

Uanset hvor studieturen går hen, eksempelvis sydpå til solen, til sneklædte bjerge eller regnfyldte London, kan der på Studietøj.dk bestilles kvalitets studieturstøj med tryk til enhver lejlighed.

 

Bag Studietøj.dk er der et stort forhandlernetværk, hvilket muliggør et stort udvalg af tøj med tryk i forskellige prisklasser til enhver studierejse. Som et første skridt når studietøjet skal bestilles til studieturen er Studietøj.dk’s brede katalog af studietøj værd at besøge, hvor man kan udse sig den serie, som er bedst egnet til ens ønsker og behov. 

·      Studieturshoodies

·      Studieturssweatpants

·      Studiesweatshirts

·      Studieturs T-shirts

·      Studietursshorts

 

Den enkelte serie har sine egne fordelagtige karakteristika, som passer til den enkelte elevs/studerendes ønsker og behov. Disse kan spænde fra et behov for en billig studietrøje til studieturen, over en kvalitets hoodie med jeres unikke tryk, til en lækker organisk studiehoodie.

 

Urban serien er en nyhed på Studietøj.dk, hvor der kan bestilles fra en bred serie af udvalgte varer med større attitude, såsom den klassiske amerikanske college jacket, collegehoodies og sportshorts.

 

BILLIGT STUDIETURSTØJ TIL STUDIETUREN

For nogle studerende er budgettet på SU stramt, men uanset ens budget kan der hos Studietøj.dk bestilles noget til enhver smag og pengepung. Studietøj.dk tilbyder et bredt sortiment af studietrøjer og studieturstøj til studieturen uden at sprænge SU-budgettet. Serien er kendetegnet ved at være billig og letvægter, og egner sig derfor til en tur til de varme lande. Serien har et stort udvalg af studietrøjer, dvs. studiehoodies, hoodies med lynlås, studieturs T-shirts mv. Tøjet kan designes med jeres helt eget udtryk.

 

KVALITETSTØJ TIL STUDIETUREN

Elever og studerende som kræver lidt mere af deres studietøjsudvalg, men som samtidig skal kunne betales på et SU-budget, skal bestille Gode serien. Navnet stammer fra, at det ganske enkelt er en “god” serie, da kollektionen er kendetegnet ved at være farverig, slidstærk og havende en god pasform. Kvaliteten af studieturstøj og årstrøjer er tilsvarende de kendte mærker i tøjbutikkerne. Det indebærer, at studietrøjer som hyggetrøjer har lang levetid, så man længe kan mindes de sjove øjeblikke fra studietiden. Desuden består serien af kvalitets studiehoodies, studietursjoggingbukser mv.

 

Studietøj.dk har udvalgt Gode serien til årets studentertrøjer.

 

DET VIRKELIG LÆKRE ORGANIC STUDIETURSTØJ 

Elever og studerende som prioriterer lækrere detaljer skal bestille Organic serien fra Russells Organic serien, der består af bæredygtigt studietøj produceret med 100 % økologisk bomuld. Organic serien er målrettet elever og studerende, som kan/vil betale lidt mere for studieturstøj og klimaet. Kollektionen indeholder matchende farver, herunder lækre og behagelige studietrøje T-shirts, joggingbukser eller et helt matchende sæt i organisk bomuld.

 

Når der skal bestilles studietøj og studietrøjer prioriterer Studietøj.dk en mere bæredygtig tekstilproduktion som vejen frem. Dette er baggrunden for, at Studietøj.dk har udvidet sit varesortiment, så studieturstrøjer og studietøj ikke bestilles af pligt, men derimod af lyst, idet man kan designe studietøjet efter egen smag, så det kan anvendes i lang tid.

 

URBAN SERIEN – DE SÆRLIGE STUDIETRØJER

Når den næste generation af studietrøjer og studieturstøj skal bestilles, er der udvalget af studietøj i Urban serien, hvis man ønsker at skille sig lidt ud fra de klassiske studietøjspakker. Kollektionen består af college jackets, raglan hoodies, sweatpants og joggingbukser, sportsshorts, samt et større udvalg af studieturs T-shirts end når der bestilles fra andre udbydere af studieturstøj. Studietøjet er, som altid, påtrykt jeres unikke logoer og designs.

 

ÅRSTRØJER OG EFTERSKOLETRØJER

Bestil et musthave minde fra tiden på efterskole i form af årstrøjer med tryk. På efterskolerne opstår der livsvarige venskaber, og der knyttes bånd med blandt andet fælles studietøj, hvor den klassiske efterskoletrøje med tryk vedbliver med at være moderne.

 

Udover bestillingen af den klassiske efterskoletrøje med tryk, som er let at designe, kan der hos Studietøj.dk bestilles fra et udvalg af tøjpakker og sportstøj efter ønsker og behov.

 

Arbejdsfordelingen mellem jer og os er således, at I selv designer jeres tegning, når I bestiller årstrøjer og efterskoletrøjer, og så ordner vi resten. På den måde kan kreativiteten få frit løb, så jeres årgangstrøje passer til jeres årgang.

 

Klasserepræsentanten skal selvfølgelig ikke arbejde gratis, så vedkommende får en gratis efterskoletrøje, når der bestilles.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv