Sådan foregår det:

Vi vil gerne gøre det så simpelt for jer som muligt at bestille jeres studietøj, og derfor har vi forsøgt på bedste vis at skræddersy et bestillingssystem til jer, der gør at I hurtigt og nemt kan gennemføre jeres bestilling.

Vi har bygget systemet sådan op, at I bliver taget igennem step-by-step, men skulle der opstå spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Betaling:

Lige så snart at I har lagt jeres bestilling hos os laver vi en samlet faktura til jer, som skal betales via mobilepay eller bankoverførsel. Når denne er betalt starter produktionen af jeres trøjer – så skal I bare læne jer tilbage og vente på at fragtmanden kommer med dem.

Levering:

Studietøj.dk tilbyder dag til dag levering, alle hverdage. Er trøjerne sendt fra produktionen på en hverdag op til weekender, helligdage eller ferier kan I forvente at modtage jeres trøjer den efterfølgende hverdag. Vi anbefaler at trøjerne bliver sendt til skolen, men vi kan også sende til en gls-pakkeshop i nærheden af jeres privatadresse.

Produktionstid:

Ved normal produktionstid går der 9-14 hverdage til trøjerne modtages, fra godkendt tryk og betaling. Ved tilvalgt ekspreslevering leverer vi trøjerne indenfor 5-8 hverdage.

Trykmotiv:

Alle oplyste priser er inkl. A4 tryk på ryggen og et brysttryk (10×10 cm). Priserne er inklusiv enten hvidt eller sort tryk.

Har i en kreativ idé til jeres eget design, er I altid velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud

En studietur eller andet fælles for eleverne på skolerne er altid en sjov og mindeværdig oplevelse. Vi synes at det også skal være sjovt at bestille studietrøjer, så minderne ikke bare ligger i trøjen, men også selve oplevelsen. Derfor bestræber vi os på at gøre det så nemt og sjovt for jer som muligt, og prøver derfor også hele tiden at finde på nye tiltag der kan gøre jeres oplevelse så god som mulig.

Udover at tilbyde Danmarks billigste trøjer, vil vi også være skarpe på kvalitet af både tøjet og trykket.

Vi elsker vores kunder og vil så gerne gøre jer glade. Derfor har vi valgt at vores koncept skal byde på mere end at bestille en trøje. I får også periodisk mulighed for forskellige oplevelser, som f.eks. at deltage i sjove konkurrencer, opnå merrabat, fordelagtige rabatter på tilvalg og meget mere. Så hold altid øje på vores webshop, Facebook eller Instagram for at se hvad vi har gang i, af sjove tiltag, når I skal bestille jeres trøjer.

Vi er et ungt dynamisk team der sætter en stor ære i kvalitet og god kundeservice. Vi har alle flere års erfaring indenfor branchen, hvilket betyder at vi ved hvad vi laver, og går derfor heller ikke på kompromis med vores arbejde.

Vi holder til i Randers, hvor vi både modtager og afsender jeres ordrer. Vores fælles beliggenhed betyder også at vi lynhurtigt kan give svar på eventuelle spørgsmål.

Vi står altid til rådighed indenfor vores åbningstider, og hjælper med glæde og smil til jeres eventuelle spørgsmål.

Studietøj.dk
Østre Boulevard 28
DK – 8930 Randers NØ
Telefon: 71 74 76 67
CVR nr.: 39165376
E-mail: kontakt@studietoej.dk

Fortrolighed:
Studietøj.dk benytter kun dine personlige oplysningerne til selve købsprocessen. Dine oplysninger bliver ikke videresolgt hverken før, efter eller under købsprocessen.

Handelsbetingelser hos Studietøj.dk:
OBS: Der er ikke nogen fortrydelsesret på personligt tilpassede varer / specialproducerede varer.
Bestilling: En ordre hos Studietøj.dk anses først for endeligt accepteret, når du på e-mail har modtaget en ordrebekræftelse. Der tages i denne e-mail forbehold for udsolgte og / eller udgåede varer.

Priser:
Alle angivne priser er inklusiv fragt og moms og i danske kroner (DKK). Vi tager forbehold for fejl i priserne.

Forbehold:
Studietøj.dk tager forbehold for fejl i priser og leveringstider, specifikationer samt udsolgte produkter.

Offentlig institution:
Handler du for en offentlig institution, skal du angive EAN-nummeret under bestillingsprocessen.

Leveringstid:
Studietøj.dk leverer primært via GLS. Leveringstiden fra endt produktion er på 1-2 hverdage. Leveringstid er fra vi afsender varerne, til du har dem. Fra godkendt tryk og betaling er leveringstiden på 9-14 hverdage ved normal levering og 5-8 hverdage ved ekspreslevering.

Reklamationsret:
Du har naturligvis 24 måneders reklamationsret på køb fra Studietøj.dk. Denne reklamationsret medfører, at du 24 måneder efter køb kan klage over fejl og mangler ved produktet. Kravet er dog, at fejlene ikke må være opstået som følge af fejlagtig eller skadeforvoldende brug. I så fald bortfalder din reklamationsret.

Billeder og tekst:
Billeder og tekst på siden er benyttet med tilladelse fra producenter. Al tekst på siden er beskyttet af gældende dansk lovgivning – du har ikke lov til at kopiere hverken tekst eller billeder, men er velkommen til at linke til indholdet.
Billeder og tekst til produkter er vejledende og kan ændres uden varsel af såvel producent som Studietøj.dk

Tvister:
Under problemer der ikke er dækket af disse betingelser gælder dækkende dansk lovgivning.