EVENTTRØJER

Rustur, studenterkørsel eller awardtrøjer?
Hyld klassens mangfoldighed eller erklærer dig selv dronningen af årgangen.

AWARDTRØJER

TEMATRØJER

Fælles awardtrøjer til studenterturen.

Til en rigtig afgangsfest hører selvfølgelig en trøje, der passer til festlighederne.

Førertrøjen, bræktrøjen eller den prikkede bælletrøje?

Den gule førertrøje, vinderen af studenterkørslen – den ultimative Top dog af studentervognen. Sol dig I dine klassekammeraters beundring og vogt dig for dem, der prøver at tage den fra dig. Hvem har den, når turen endelig er ovre?

Studenterkørslen byder på et væld af udfordringer, når I kører fra hjem til hjem, mange af dem involverer indtagelse af våde varer, gerne på tid. Hvem er kongen eller dronningen, der kan iklæde sig den prikkede bælletrøje, og hvor længe går der, før den skal udskiftes med den mindre ærefulde bræktrøje?

Hvem fortjener en awardtrøjer?

Hvem var årgangens største drukmås, charmetrold eller ugens gæst? På nogle skoler er det en tradition at afholde awardshows, hvor årgangens udvalgte studerende vinder de mere eller mindre ærefulde awardtrøjer. For nogen et skuldreklap for godt kammeratskab, for andre en tvivlsom ære, men for de fleste en god og sjov måde at mindes skoletiden på. Vi har et mindre udvalg af kategorier, som typisk går igen, men vil altid gerne høre hvilke kategorier, I synes, der skal være. Hvis I har nogen gode forslag, er I mere end velkomne til at smide os en mail på kontakt@studietoej.dk.

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv