Bannere til studenterkørslen

slut med klatmaling på det gamle lagen

Design landets fedeste studentervogn. 

For samme pris som en runde fadøl pr. snude, slipper I for besværet, indkøbet og børnehavebanneret!

Tøm snappen for minder eller design jeres helt unikke banner, og afslut jeres gymnasietid med stil.

Hver pakke indholder et banner til hver side af vognen, og samt et bagbanner. De behøver ikke være ens, så I kan designe 3 forskellige bannere. 

DET MED SMÅT

Vi er ikke sarte, men vi er nød til at forbeholde os retten til at afvise print, hvis de fremstår racistiske, voldlige eller på anden måde overdrevent upassende i deres udtryk.
Vi forventer ved indsendelse af print til studentervognsbannere, at alle der fremstår på jeres bannere, er blevet spurt og har accepteret deres deltagelse,
det gælder altså også diverse lærere, ekskærester eller andre det kunne være sjovt, at udstille på et banner!

Husk at der er noget der hedder copyright, så være nu sikre på, at i må bruge det materiale i bruger til jeres studentervognsdesigns.

Endelig skal vi modtage jeres design som en PDF fil. Alt tekst skal være være outlinet.
Prisen er inkl. simpel færdiggørelse såsom renskæring, løbegang, kantbånd og sejlringe, så banneret let kan monteres på jeres studentervogn.
Skulle i være i tvivl om størrelser eller andet, så kontakt jeres chauffør.

Print på 115 gr. polyester B1 er velegnet til både indendørs og udendørs brug.
Alle vores polyester banner er Økotex certificeret samt har certifikat for greengard blæk.

Studenterbanner – Bannere til studentervognen

Ingen studenterkørsel uden et studenterbanner på studentervognen! Studenterlivets absolutte højdepunkt. Afslutningen på de sidste par års periodemæssige slid, op og nedturerog et løfte om en vild studenteruge lige rundt om hjørnet. Huen er købt, vognen booket og nu skal den bare beklædes med…en gammel klud med lidt klatmaling på?!

Nu kan I designe de vildeste bannere til studentervognen

Banneret til studentervognen kan være sjovT at male. I har sikkert et grineren slogan, der skal pryde studentervognen mens I kører gennem gaderne og modtager folkets hyldest. Det har været traditionen i mange år og giver ofte folk et smil på læben. Der bliver skrevet lange artikler i diverse medier om studenternes opfindsomhed og til tider grove slogans. Det må aldrig ændre sig!

Nu er dog endelig blevet muligt at designe et banner digitalt og få det trykt til jeres studentervogn. Med den teknologiske udvikling er det blevet ret så let at sammensætte en fotocollage, der viser lige præcis det budskab, I ønsker at sende til omverdenen. I Photoshop eller lignende programmer er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan et studenterbanner kan designes. I kan være superhelte, tegneseriefigurer eller noget helt tredje. Det vil med garanti være et sjovt minde at hive frem til studenterfesterne, og endnu mere når I kommer til at holde reunions senere I livet.

Det allerbedste er, at de ikke er særlig dyre. For prisen af en fadøl pr. snude slipper I for at skulle ud og købe ind. I slipper for at skulle lave det i sidste øjeblik, når I endelig er blevet enige om, hvem der skal lave det forbandede studenterbanner. Og I slipper for at køre rundt I jeres dyrt betalte studentervogn med en gang klatmaling på siden. I er nationens fremtid for faen – børnehavetiden er ovre.

Så hvorfor give en million for leje af studenterbil, hvis man alligevel ikke kører med stil??

Tøm snappen og del det værste og bedste fra jeres studentertid på et studentersvognsbanner

I har med garanti telefonen fyldt af en masse minder fra jeres studietid. Da I startede, var I jo nærmest bare nogen små snottede teenagere, og nu er I blevet dannede smukke unge mennesker. Den telefon rummer budskaber og minder, der fortjener at ryge på et stort farvestrålende studenterbanner. Gode minder fra studieturen, de første fredagscafeer og det brag af en halloweenfest, hvor Lasse brækkede sig i en støvle iført et Pippi Langstrømpe kostume.

Vær søde ved hinanden, men mind alt det bedste, sjoveste, pinligste, kærligste og mest underholdende fra jeres fantastiske tid sammen.

Studenterbannere til alle størrelser studentervogne

Vi sælger tre forskellige pakker af studenterbannere med tryk. Vores mindste pakke indeholder 1×2 meter til HVER side af studentervognen. De behøver ikke designes ens, så der er altså frihed til at have et design på sit banner på den ene side og et andet design på den anden side. Til bagenden af vognen kan I designe et 1×1 meter til det ultimative sidste budskab, verden ser, når I suser forbi.

Vores mellempakke af digitalt trykte studenterbannere er på 1×3 meter til HVER side af studentervognen. Mellempakken passer til de fleste studentervogne og har en størrelse, hvor man kan slå sig løs og lave et rigtig fedt design. Med 1×3 meter banner på hver side af studentervognen kan man altså lave to ens studentervognsbannere på begge siger eller lave to helt forskellige designs. Om det skal være billeder fra mobilen, klassefoto eller tegnet motiver, vælger man selv. Der er selvfølgelig også 1×1 meter til bagenden.

Vores store pakke giver jer hele fire meter, hvor I kan slå jer løs – på begge sider! Her får I muligheden for at designe den fedeste studentervogn, verden endnu har set. Med fire meter på hver side og 1×1 meter på bagenden af studenterbilen, er der dømt fri leg. Med så meget plads er det selvfølgelig også muligt at få trykt en del af studenter banneret og selv male og tegne på den anden del.

4 tals pakken

7 tals pakken

12 tals pakken

Back to Top
Produktet er tilføjet til kurv